1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. Freedom Blue & Energizing Yellow

Freedom Blue & Energizing Yellow

10 речей у найважливіших кольорах цієї весни

Блакитні та жовті відтінки стали визнаним символом свободи, правди та незламності не лише в Україні, а й у всьому світі. Наші гасла, символи та кольори на обкладинках світової преси від Times до Vogue, модних подіумах Парижу та Тель-Авіву, вулицях міст за кордоном та в Україні, а головне – вони завжди у наших серцях, бо надважливо пам’ятати, заради чого ми прокидаємося кожного ранку, боремося та працюємо. Сьогодні ми підготували для вас підбірку з десяти речей бренду SOLMAR у найважливіших кольорах цієї весни.

1.    Трикотажний костюм-трійка (арт. 9443)

1-min.jpgВитончений, ефектний, стильний і при цьому дуже практичний костюм-трійка у блакитному кольорі. Він складається зі спідниці-міді, кардигана та кроп-топа, які неперевершено виглядають разом, а також можуть поєднуватися з іншим одягом. Наприклад, топ та кардиган чудово комбінуються з білими або синіми джинсами палаццо, а спідницю можна носити з двобортним піджаком та аксесуарами пастельного відтінку. Родзинкою костюма є в’язка з ненав’язливим ажурним орнаментом, що надає образу легкості, але не просвічується.

2.    Фактурний кардиган ( арт. 9429)

2-min.jpgКардиган фактурної в’язки лимонного кольору – одна з найуніверсальніших речей базового гардеробу. Лаконічний крій з укороченою довжиною та круглим вирізом горловини пасує практично всім, а також комбінується з абсолютно різними речами. Поєднуйте в’язаний кардиган з сатиновою сукнею у білизняному стилі та туфлями на підборах в тон, з білими палаццо та кросівками, з джинсовою міні-спідницею та масивними черевиками – неперевершений образ гарантовано у будь-якому випадку!

3.    Трикотажна міні-спідниця з розрізом (арт. 9584)

3-min.jpgВ’язана міні-спідниця з розрізом – трендова новинка для базового гардеробу. В універсальності вона не поступається класичній спідниці-олівець, а виглядає більш сучасно. Завдяки достатньо тонкому, але щільному трикотажу та модному блакитному кольору спідниця чудово доповнює весняні образи з різноманітними кофтинками, піджаками та джинсовими куртками. Стилісти Solmar рекомендують створити актуальний look з синім топом, блакитним двобортним піджаком та білим взуттям.

4.    Кофта з кнопками на рукавах (арт. 9419)

4-min.jpgТрикотажна кофтинка з круглим вирізом та кнопками на рукавах у сонячному лимонному відтінку. Мінімалістичний дизайн, комфортний матеріал та стильні деталі цієї моделі вдало доповнять будь-який комплект. Лимонний гарно поєднується з пастельними кольорами, а також з сірою та шоколадною палітрою. Ніжний весняний образ можна створити, додавши цю кофтинку до білого total look.

5.    Укорочений піджак (арт. 10381)

5-min.jpgКроп-піджак з чіткою лінією плеча небесного кольору. Класичний крій з англійським коміром та нагрудною кишенею у трендовій довжині до талії виглядає більш жіночно та створює гармонійні пропорції. Свіжий блакитний відтінок доречний як у стриманих повсякденних образах з синіми або білими джинсами, так і у святкових з сатиновою сукнею та туфлями на підборах.

6.    Трикотажна футболка (арт. 9425)

6-min.jpgВ’язана футболка сонячного відтінку. Модель виконана з тонкого трикотажу, у складі якого лише натуральні волокна, тому чудово підходить для весняних образів. Доповніть жовту футболку джинсами палаццо та коротким піджаком блакитного кольору, додайте біле взуття та синю сумку і ви отримаєте найактуальніший look сезону.

7.    Базова однотонна футболка (арт. 198)

7-min.jpgБазова однотонна футболка – це точно та річ, без якої неможливо уявити гардероб сучасної дівчини. Завдяки універсальному крою вона вдало вписується у будь-який образ, а насичений синій відтінок робить її трендовим акцентом. Наша улюблена формула стильного вигляду цієї весни – базова футболка у кольорі електрик, білі джинси мом, вкорочена світло-блакитна джинсовка та кросівки жовтого кольору.

8.    Кофта вкорочена з кнопками та V-подібним вирізом (арт. 9420)

8.jpgБазовий джемпер в рубчик з трикутним вирізом горловини. Приємний до тіла трикотаж, лаконічний крій та надихаючий жовтий колір – ця кофтинка просто незамінна у весняному гардеробі! З нею можна створити безліч стильних образів, як повсякденних з класичними джинсами мом або трендовими палаццо, так і святкових з сатиновою спідницею міді та підборами.

9.    Трикотажна кофта з замком (арт. 9441)

9-min.jpgУкорочена кофтинка з двосторонньою застібкою-блискавкою у трендовому блакитному відтінку. Лаконічний дизайн з акцентним металевим замочком та тонкий в’язаний трикотаж роблять цю модель дуже універсальною. Її можна носити як самостійно з різними джинсами, шкіряними брюками та спідницями, так і в якості другого шару поверх топів та суконь.

10. Текстильний пояс (арт. 1115)

10-min.jpgОригінальний текстильний пояс біло-лимонного кольору з металевою пряжкою та принтованою деталлю зі штучного матеріалу. Найбільш актуальними будуть поєднання з білими, синіми або блакитними джинсами та футболкою, джемпером або світшотом у лимонному відтінку.

«… будь-яка злива колись-то кінчається, навіть потоп.»

    В. Стус

Просто згадуй про це у складні моменти. Бо сонце світить і йде весна, незважаючи ні на що. І наш народ житиме та розквітатиме.