1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. Як носити водолазку: 7 ненудних образів

Як носити водолазку: 7 ненудних образів

Кожного холодного сезону перед усіма модницями постає питання: одягнутися тепло чи стильно? На нашу думку, є дуже просте та універсальне рішення, що поєднує обидва варіанти, тому сьогодні розповідаємо про найнеобхіднішу річ у базовому гардеробі.

ЩО ТАКЕ ВОДОЛАЗКА?

Водолазка – це трикотажний светр з високим коміром, що зазвичай відгортається. Товщина та тип в‘язки, склад матеріалу, довжина, декор або малюнок можуть бути будь-якими, головна ознака цього типу одягу – затишний комір. Саме завдяки йому ця річ гарно захищає від холоду та вітру, що дозволяє носити її у міжсезоння та взимку. 

ЯКІ ВОДОЛАЗКИ АКТУАЛЬНІ У 2023 РОЦІ?

На піку популярності зараз однотонні жіночі водолазки лаконічного дизайну без зайвих елементів декору. Облягаючі моделі, злегка вільний крій чи oversize – усі ці варіанти зараз у моді і ти можеш обирати будь-який відносно власного стилю та особливостей фігури. Серед фактур найактуальніші гладенькі матеріали та в рубчик. Ідеальна водолазка цього сезону дуже проста і виконує роль нейтральної бази для максимальної кількості різних образів.

З ЧИМ НОСИТИ ВОДОЛАЗКИ?

Що можна одягнути з водолазкою, щоб не виглядати занадто просто? Стилізація кофтинки з високим коміром може бути цікавою навіть у повсякденних варіантах, тому ми підготували 7 оригінальних формул, що дозволять значно урізноманітнити звичні луки. Створені стилістами SOLMAR образи з водолазкою дуже різноманітні, тому кожна дівчина знайде той, що пасуватиме саме їй.

З джинсами та кросівками у стилі Стіва Джобса

Одна з перших асоціацій, що спадає на думку при погляді на базову чорну водолазку – це аскетичний стиль засновника Apple, який також називають нормкор. Він роками носив одні і ті ж речі: чорну водолазку St. Croix TMZ, культові сині джинси Levi’s 501 та світло-сірі кросівки New Balance 991. Ми пропонуємо аналогічний образ, складений з речей улюбленого бренду та доповнений білими кросівками і мінімалістичною сумкою.
1 (7) (1).jpgОбраз: водолазка та джинси SOLMAR, сумка Massimo Dutti, кросівки New Balance

З класичним піджаком

Водолазка в рубчик чорного кольору – незамінний елемент ділового стилю. Її можна носити з класичним костюмом або брюками, спідницею-олівець, сарафаном та під щільну білу сорочку. Ми пропонуємо більш неформальний варіант офісного образу, який буде так само доречно виглядати у кав’ярні з подругами після робочого дня. Total black розбавлений світлим піджаком, а вдало підібрані аксесуари додають завершеності.
2 (9) (1).jpg Образ: водолазка, піджак, джинси та пояс SOLMAR, кепі Ruslan Baginskiy, сумка Hugo, взуття Miista

З джинсовою спідницею міді

Джинсова спідниця нижче коліна – небанальна альтернатива звичним джинсам. Традиційне поєднання трикотажу у відтінку кемел та синього деніму у такому форматі виглядає по-новому, створюючи акцент на жіночність та затишний вайб. Світлі чоботи та сумочка – найкраще доповнення базового образу. Рекомендуємо погратися з аксесуарами або формою підборів, щоб додати індивідуальності.

5 (7) (1).jpg Образ: водолазка та спідниця SOLMAR, сережки Zara, сумка Pinko, взуття Cult Gaia

З трикотажною міні в тон

Поєднання з короткою спідницею в тон створює ілюзію сукні та гарно під креслює фігуру. Ніжний лимонний відтінок водолазки та трикотажної міні з розрізом від SOLMAR радимо доповнити джинсовими ботильйонами у стилі печворк та коричневою сумочкою. Образ складається з трьох кольорів (жовтий, блакитний, шоколадний) та фактур (трикотаж, денім, шкіра), що створює ефект продуманості та глибини при видимій простоті.
4 (7) (1).jpg Образ: водолазка та спідниця SOLMAR, сережки Cult Gaia, сумка Neous, взуття Miista

Зі скінні та ковбойками

Як модно носити водолазку зі звичайними джинсами? Запропонований нами образ виглядає актуально завдяки гармонійним пропорціям. Об’єм светра врівноважується стрейчевими скінні чорного кольору. Високі чоботи в тон джинсів візуально витягують зріст та додають стрункості. Сумочка з акцентною фурнітурою завершує лук.
7 (2) (1).jpgОбраз: водолазка та джинси SOLMAR, сумка Furla, чоботи Vagabond

З трикотажним костюмом

Якби ми проводили конкурс серед образів з водолазками, цей look точно отримав би перемогу у номінації «затишок»! Гладенька водолазка – це фактично друга шкіра, яку можна одягнути для максимального тепла і комфорту навіть під трикотажний костюм. Щільний матеріал та вільний крій комплекту дозволяють легко це зробити, не зменшуючи ані краси, ані функціональності образу. Зручні угги та сумка зі штучного хутра – максимально трендові та комфортні речі сезону.
6.2 (1).jpg Образ: водолазка та костюм SOLMAR, сумка Jacquemus, взуття Ugg

З сатиновою спідницею

Хто сказав, що водолазка не може бути частиною святкового образу? Точно не ми! Ніжно-блакитний светр, біла сатинова спідниця та чоботи срібного кольору – perfect match для жіночного луку справжньої модниці. Мінімалістична біла сумка та сережки вдало доповнють образ, не відволікаючи від основних елементів.
3 (8) (1).jpg Образ: водолазка та спідниця SOLMAR, сережки Answear Lab, сумка Vikele, взуття Zara

Базовий трикотаж – це справжній must have для сучасної дівчини, що хоче виглядати і почуватися чудово у будь-якій ситуації. Його легко стилізувати, доглядати та приємно носити кожного дня. Ми відкрили свої секрети, з чим носити водолазку жіночу, тому мерщій обирай ідеальну у магазині або на сайті SOLMAR!