1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. Сукня в білизняному стилі. Крокуємо в ногу з модними тенденціями сезону весна-літо 2021.

Сукня в білизняному стилі. Крокуємо в ногу з модними тенденціями сезону весна-літо 2021.

У світі моди, ось уже кілька сезонів поспіль, стиль 90-х знаходиться на піку своєї популярності, а сукня-комбінація є одним із яскравих представників цієї епохи.

Величезний попит на «голу сукню» можна пояснити тим, що будь-яка дівчина бажає виглядати жіночно та спокусливо. Завдяки тонким бретелям, глибокому вирізу і ніжному мереживу, сукня вдало підкреслює красу жіночих форм і додає пікантності будь-якому образу. Чоловіки бачать закриту скромну сукню, і в той же час, її облягаючий силует розбурхує їхню уяву. Тому, ми впевнені, що sleep dress будуть користуватися популярністю у модниць ще не один сезон. 

З чим же носити сукню-комбінацію?
 
Влітку сукню в білизняному стилі можна вважати життєво-необхідною. Вона зручна, легка і витончена. Ідеально підійде для вечірки, зустрічі, побачення або прогулянки під нічним небом.
сукні 3-min.jpgSleep dress + класичний піджак
Вирушаючи на вечірку або урочистий захід віддайте перевагу фасону sleep dress з відкритою спиною і босоніжками на високих підборах, так ви будете виглядати максимально спокусливо. А oversize піджак додасть вашому LOOKу нотки елегантності.
сукні 2-min.jpgСукня-комбінація + джинсова куртка
Якщо ви віддаєте перевагу спортивному стилю, тоді складіть наряд із сукнею та джинсовкою. Так Ви будете виглядати жіночно і в той же час, відчувати себе легко і повітряно.
Комбінація з джинсової курткою – це вдалий варіант для дівчат, які цінують свободу та оригінальність.
сукні 4-min.jpgКомбінація + светр

Сьогодні вдалий час для сміливих експериментів. Спробуйте поєднувати шовкову сукню на тонких бретелях зі светром або толстовкою. А якщо підберете речі близькі один одному по тону, ви створите модний TOTAL LOOK.


Ще одним вдалим поєднанням буде комбінація сукні-сліп зі светром, накинутим на плечі. Додайте до вашого образу тонкий ланцюжок або сережки з перлинами, і станьте леді, яка випромінює тепло та ніжність.

калаж21-min.jpgШовкова сукня на тонких бретелях + футболка

Для тих, хто віддає перевагу незвичним рішенням, вдалим вибором стане поєднання футболки та сукні білизняного стилю. Головне, в такій комбінації добре продумати відтінки, щоб вбрання не здавався перевантаженим. Рекомендуємо зупинитися на sleep dress чорного кольору і білій футболці. Ця кольорова палітра зробить ваш образ більш елегантним та стильним.

Вирушаючи на вечірку або на роботу в офіс, замініть футболку на блузу з великими рукавами-ліхтарями і одягніть поверх неї сукню-комбінацію. У такому вбранні, ви будете почувати себе впевнено, стильно та жіночно.

А у вашому літньому гардеробі вже з’явилась трендова сукня-комбінація?