1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. Білий топ — найпопулярніша річ сезону. Варіанти від Solmar.

Білий топ — найпопулярніша річ сезону. Варіанти від Solmar.

Здавалось би, літній сезон — ідеальний час для сміливих поєднань та яскравих експериментів. Але зірки все частіше потрапляють в об’єктиви streetstyle фотографів у простих та розслаблених образах. Справжньою королевою цьогорічної літньої уніформи стала біла майка по фігурі, як-от у красуні Кендалл Дженнер.
photo_2023-07-11_09-45-18.jpg
Філософія бренду Solmar ґрунтується якраз на створенні універсальних базових речей, які довго служитимуть та ідеально поєднуватимуться між собою без зайвих зусиль. Тож у нашій сезонній лінійці є моделі білих топів та майок для неповторних образів на кожен день чи для особливих подій. Пропонуємо вам чотири варіанти «білого верху» для стильних літніх аутфітів.

Стримана трикотажна футболка

Для строгого образу businesswoman ми пропонуємо поєднувати білосніжну трикотажну футболку з костюмними елементами — наприклад, з подовженим жакетом. Збалансує образ мініспідниця з такого ж тонкого в’язаного трикотажу у свіжому небесному відтінку. Діловий і водночас комфортний лук гарно доповнять світлі лофери та містка сумка, в якій зручно носити ноутбук та улюблений планер.

Колаж: біла трикотажна футболка, небесна трикотажна спідничка, молочний подовжений жакетсумочкалоферисережки.1.jpgФутболка, спідниця та жакет Solmar, сумка Bagllet, лофери Kachorovska, сережки Sova.

Вишукана майка з сатину

Родзинкою жіночного й романтичного образу для побачення чи урочистої вечері стане біла сатинова майка на тонких бретелях. Невагому фактуру топу збалансує трендова спідниця міді зі щільного деніму класичного синього кольору. Градус урочистості підвищать незвичайні мюлі з акцентними золотистими прикрасами. Сюди ідеально пасуватиме посмішка та яскрава помада в тон акцентній сумочці.

Колаж: сатиновий білий топ, спідниця міді з деніму, мюлі, сумочка, прикраси, помада.

2.jpgТоп та спідниця Solmar, мюлі Hvoya, сумочка Estro, чокер Zara, помада Maybelline.

Вкорочений топ з квадратним вирізом

Такий верх — гарне доповнення образу в стилі urban sport. Лук підійде як для вихідних на природі, так і для busy day в місті. Поєднання яскравих акцентів, салатово-зеленого та коралового кольорів, навіюють асоціації із соковитими персиками та кавунами. Хіба можна уявити щось більш літнє? А поєднання натуральних тканин, бавовни та льону, зробить комфортним навіть найспекотніший день. 

Колаж: білий топ, бежева лляна сорочка, світло-зелені велосипедки, оливкова сумка, біло-бежеві конверси, коралова кепка.

3.jpgТоп та сорочка Solmar, велосипедки Oysho, сумка Mango, кеди Converse, кепка Ruslan Baginskiy.

Трендовий топ із зав'язками

Натхненням для цього аутфіту став курортний настрій, тож ми вирішили створити лук, в якому захочеться прогулятись вечірньою набережною після дня на пляжі. Білосніжні топ та шорти створять злегка урочисту атмосферу, підкреслять небуденність образу. Круїзного шарму додаватимуть моряцький капелюшок та мінімалістичні сандалі, сама назва яких, «Sunset» натякає, що вони створені для найкращих заходів сонця.

Колаж: топ, шорти, сандалі, сумочка, капелюх, каблучка, сережки.

4.jpgТоп та шорти-спідниця Solmar, сандалі Hvoya, сумочка Marni, капелюх Ruslan Baginskiy, прикраси MarkoSoli.

Запропоновані стилізації — скоріше джерело натхнення, аніж зразок. З топами Solmar можна придумати нескінченну кількість різноманітних образів і ми будемо надзвичайно раді побачити ваші варіанти! Адже речі бренду пасуватимуть кожній та ідеально впишуться в базу будь-якого стилю. 

З любов’ю, команда Solmar.