1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. З ЧИМ НОСИТИ ПРЯМІ ДЖИНСИ: НАЙБІЛЬШ МОДНІ ОБРАЗИ

З ЧИМ НОСИТИ ПРЯМІ ДЖИНСИ: НАЙБІЛЬШ МОДНІ ОБРАЗИ

Серед різноманіття трендового деніму прямі джинси відрізняються особливою універсальністю та практичністю. Це класична модель, що ніколи не виходить з моди та легко вписується у будь-який гардероб та стиль.

КОМУ ПАСУЮТЬ ПРЯМІ ДЖИНСИ?
Straight jeans облягають фігуру у верхній частині та злегка вільні від стегна, а також виготовлені зі щільного деніму. Саме це робить прямі джинси ідеальним вибором для кожної дівчини, вони гарно підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури. Цей крій пасує абсолютно всім, але ефектність образу буде залежати від кольору, довжини, фурнітури та декору. Зараз актуальні прямі джинси у класичних відтінках деніму (синій, блакитний, сірий, чорний, молочний, білий) з нейтральною фурнітурою та без активних принтів, вишивки тощо. Це якісна база на кожний день, з якою легко створювати неповторні та комфортні луки.

ЯКЕ ВЗУТТЯ ПАСУЄ ДО ПРЯМИХ ДЖИНСІВ?
Прямі джинси сезону 2023 мають класичну або злегка вкорочену довжину boot cut, а також можуть бути подовженими та мати розріз у бічному або внутрішньому шві по низу. Цей фасон брюк можна носити з дуже різним взуттям залежно від індивідуального стилю, головне правило полягає у тому, що низ джинсів має прикривати верхній край взуття у образах для холодного сезону або заправлятися у халяву високого чобітка. Таким чином уникаємо додаткової горизонталі, що візуально “ріже” ноги та псує пропорції.

Черевики на масивній підошві
Мартінси або челсі на масивній платформі - найкращий вибір на кожний день, особливо коли полюбляєш довгі прогулянки.

Ковбойки
Високі ковбойки - хіт сезону, що просто створений для образів з прямими джинсами. Звісно, заправляємо брюки у чоботи.

Текстильні ботильйони
Ботильйони з еластичного матеріалу повністю облягають ногу та роблять лук більш витонченим та елегантним.

Туфлі на підборах
Витончені човники з гострим мисом або “мері джейн” з квадратним підкреслять тонкі щиколотки та додадуть образу жіночності. Найактуальніша форма підборів цього сезону - kitten heels та квадратна з розширенням донизу у стилі 90-х.

АКТУАЛЬНІ ОБРАЗИ З ПРЯМИМИ ДЖИНСАМИ

З піджаком стаття 3 (1).jpg

Поєднання синіх джинсів та двобортного піджака у бежевому відтінку - класика, перевірена часом, що пасує більшості дівчат. В’язана футболка в смужку вдало доповнює однотонні речі. Стримана гама від молочного до шоколадного кольору ідеальна для лаконічного повсякденного образу.

Образ: піджак, футболка, джинси SOLMAR, сумка Kachorovska, черевики Estro

З худі стаття 5 (1).jpg

Джинси + худі = найкомфортніша формула повсякденного образу ever. Оверсайз, денім та кросівки створюють розслаблений та стильний casual лук. Можна акцентувати спортивний напрямок, обравши нейлонову бананку або baguette bag, однак ми рекомендуємо доповнити аутфіт мінімалістичним шопером з чорної шкіри. Таким чином створюється гармонійна пропорція спорту та бази в образі.

Образ: худі, джинси SOLMAR, сумка COS, окуляри ZARA, кеди Veja

З джемпером 1 (1).jpg

Цей look - чудовий приклад ефектної стилізації простих базових речей. Білий джемпер з замком і сині прямі джинси дуже нейтральні самі по собі, однак у компанії трендових підборів з блакитного деніму та яскраво-рожевої сумки оригінальної форми вони створюють справжній wow-ефект. Рекомендується для дівчат, що вже відчули естетику нульових та barbiecore і готові додати її у свій гардероб у цьому сезоні.

Образ: джемпер, джинси SOLMAR, сумка Verbena, туфлі ZARA, кафф Minimal

З жилеткою та білою футболкою стаття 2 (1).jpg

В’язана жилетка - тренд, актуальний вже кілька сезонів поспіль, тому у пошуках свіжих варіантів поєднань інфлюенсери та стилісти виходять за межі звичних комбінацій з сорочками та джемперами. Футболка oversize нейтрального білого кольору з сірою жилеткою та синіми джинсами виглядає стримано, сучасно та стильно. Мінімалістичний лук довершують мюлі та шкіряний шопер.

Образ: футболка, жилет, джинси SOLMAR, сумка COS, взуття Kachorovska, браслет Minimal

З сатиновим топом стаття 4 (1).jpg

Формула “базові джинси + святковий топ” з’явилася у нульових і зараз знову на піку популярності. Доповнюй straight jeans білим сатиновим топом, ефектними аксесуарами та лови безліч захоплених поглядів!

Образ: топ, джинси SOLMAR, сумка і сережки Cult Gaia, туфлі Massimo Dutti

Денімова колекція SOLMAR - це безліч базових і трендових моделей, серед яких легко обрати найкращі жіночі джинси. Створи свій ідеальний базовий гардероб разом з нами!