1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. Серпневий дайджест Solmar: ділимось інсайдами

Серпневий дайджест Solmar: ділимось інсайдами

За серпень команда бренду встигла вигадати стільки цікавого, що нам вже несила чекати, коли ж ми зможемо все це показати. Тому вирішили трохи відкрити завісу і поділитись, над чим працювала Solmar team минулого місяця:

  • провели 37 годин на знімальному майданчику. Так-так, ми понад добу відпарювали, возили, носили, складали, одягали, знімали та врешті-решт фотографували. Серед цих 10 фотосесій були і каталожні, щоб детально показати вам товари, і концептуальні, щоб радувати ваше око соковитими кольорами й цікавим візуалом;

  • відкрили 4 нових магазини, враховуючи перший за кордоном, у польському місті Познань. Solmar у CH Posnania — наш вихід на міжнародний ринок. Ми були так вражені тим, наскільки нас чекали та тепло приймали, що можемо впевнено сказати — скоро перерізатимемо червоні стрічечки і в інших європейських містах. Ще три магазини відкрили в Україні, в київських ТРЦ «Ocean Plaza» й «Лавина» та в Івано-Франківському «Велесі».

  • опрацювали 384 зразки з нової колекції. Це те, що ми вже отримали, частково відзняли та можемо потроху показувати вам. Але ми очікуємо ще приблизно втричі більше нових моделей, тож stay tuned, цієї осені ви точно знайдете собі одяг до душі у Solmar;

  • створили 700+ креативів за планом цього місяця. Щоб збільшувати комʼюніті solmar girls та зацікавлювати тих, хто з нами вже давно. Наша маркетингова команда багато працювала над ідеями для осіннього контенту, тож зовсім скоро ви побачите у наших соцмережах щось дуже незвичне і гарне.
    photo_5452125081925962878_y.jpgВсе це щоб радувати та ставати ще крутішими й ближчими до вас. Адже ваші відгуки, теплі слова та підтримка — це саме те, що драйвить нас рухатись угору. Тож слідкуйте за новинками в профілі й на сайті, ми готуємо багато краси!