1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. SOLMAR MAN: довгоочікувана чоловіча база

SOLMAR MAN: довгоочікувана чоловіча база

В одязі Solmar є все необхідне, щоб стати улюбленим: висока якість, величезні палітри та універсальний стиль, що впишеться в гардероб кожної. Щодня зростає аудиторія наших Solmar girls, які закохуються в бренд та повертаються за покупками знову і знову. Звісно, їм хочеться вдягати своїх коханих і рідних чоловіків в таке ж комфортне і якісне. З перших запитів «А коли буде щось для нього?», наша команда почала працювати над створенням чоловічої лінійки.

1 (1).jpgЗ чого почали?

Зараз у розділі Solmar man можна знайти кілька моделей ультракомфортних гольфів та джемперів з нашого фірмового бавовняного трикотажу. Вони надзвичайно мʼякі на дотик та легесенькі. При цьому чудово зберігають тепло і роблять ваш casual outfit затишним. Це ідеальний верх для осінньо-зимового сезону, що пасує до будь-якого стилю: від класичних штанів до спортивних джогерів.

 
2 (1).jpgЩо плануємо далі?

Ці кілька моделей гольфів та джемперів в глибоких натуральних відтінках — лише початок лінійки Solmar man. Ми плануємо розширювати асортимент якісної чоловічої бази. Особливої впевненості та натхнення нам додала наша прекрасна аудиторія, що дуже тепло й захоплено зустріла новий кампейн. Лінійка одразу вистрибнула в топ продажів, тож поспішайте обрати щось з цієї довгоочікуваної колекції, поки не стався повний sold out. Далі тільки більше, гучніше й крутіше, адже комфортний одяг для нього — це база, а база — це Solmar!