1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. SOLMAR. MY BASE

SOLMAR. MY BASE

Solmar — це база. Ми створюємо речі, що завжди поряд із тобою. Коли ти хвилюєшся на важливій нараді й коли забігаєш по фільтр в улюблену кавʼярню. Коли фотографуєш залиті сонцем вулиці й коли ловиш натхнення приготувати смачну вечерю. У кожному маленькому рутинному моменті, і в кожному великому досягненні, ми поруч. Наша історія — про тебе.
FLOWER ELEVATOR7679 copy (1).jpg

Solmar — це не просто одяг в шафі.
Це база, в якій ти живеш.

В одязі від Solmar ти почуваєшся комфортно та виглядаєш «вау». До нас повертаються та збирають цілі колекції улюблених речей в різних кольорах. Наші гольфики стали справді легендарною базою демісезонного гардероба багатьох дівчат.  Це довіра, яку ми надзвичайно цінуємо, адже життя кожної Solmar girl, з усіма його барвами — наше найбільше натхнення.

Саме тому ми прагнемо закарбувати це та розказати світові про наше бачення «бази», яке не лише про одяг. Ранкова кава, мейкап у ванній, спонтанний ліфтолук — це частина життя кожної з нас. Цим маленьким прекрасним ритуалам ми й присвячуємо наш одяг. Solmar сповнює кожен момент комфортом та створює ідеальний одяг саме для твого життя.

FLOWER ELEVATOR8119 copy (1).jpg Турбуватись про себе — це база.
А база — це Solmar.

В тому вирі подій, який ми переживаємо зараз важливо не лише цінувати кожен момент, але й турбуватись про себе. Вдягатись комфортно та так, що пошепки кажеш собі «вау», дивлячись в дзеркало — ось наш вияв ніжної любові до себе. Приймати кожен свій стан та вбачати у ньому прекрасне, як вбачаємо ми. Закохатись у кожну веснянку, у звук свого голосу, у променисту усмішку, від якої зморщечки довкола очей — ось про що наша історія.