1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. Solmar в Польщі: бренд вийшов на європейський ринок

Solmar в Польщі: бренд вийшов на європейський ринок

Тепер Solmar теж серед тих, що можна побачити на європейських вуличках. Наша компанія одна з найуспішніших в Україні, цього року вона навіть увійшла до списку Next 250 від Forbes Ukraine, тобто до переліку тих, за ким економічне майбутнє держави. А ще ми маємо неймовірну аудиторію прихильників, які драйвлять нас ставати ще крутішими. Саме ця любов і підтримка допомогла нам наважитись на наступний крок — вихід на міжнародний ринок.
Фото 2.png

Отож ми ще й досі не віримо, але вже можемо сказати: вітайте перший магазин Solmar у польському місті Познань! Наша команда надзвичайно щаслива представляти бренд на європейському ринку й має за мету показати світові, що український бренд  — це про стиль, якість та сервіс на найвищому рівні.

Спочатку ми вирішили спробувати запуститись онлайн саме в Польщі тому, що там на нас давно чекали українки. Та вже через кілька місяців роботи наша команда отримала стільки цікавості від польських дівчат і підтримки від землячок, що прийняла рішення відкрити фізичний магазин. Тепер Solmar ще ближчий до вас!
Фото 3.pngНаш магазин уже відкрив двері в місті Познань, в ТЦ «Posnania». Тож приходьте на яскравий шопінг за адресою «ul. Pleszewska 1» або замовляйте на сайті solmar-shop.pl, що доступний польською та українською мовами. 
Фото 4.pngМи створюємо базовий одяг, що пасуватиме кожній та стане улюбленим для образів на щодень. Водночас Solmar підтримує потребу в унікальності — з широкою палітрою кольорів можна підібрати те, що дійсно подобатиметься. Без звичних обмежень у відтінках, на кшталт «чорний/бежевий/білий». Ми прагнемо розказати світу про наш підхід, адже, впевнені, кожна дівчина бажає мати дійсно широкий вибір якісного базового одягу. Тож обіймаємо та чекаємо!