1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. КОЛЬОРИ ВЕСНИ-ЛІТА 2023

КОЛЬОРИ ВЕСНИ-ЛІТА 2023

Неймовірна палітра – це улюблена фішка бренду SOLMAR, що закохує з першого погляду. Базові та трендові, пастельні та яскраві – усі барви трикотажу створені для образів, що підкреслюють індивідуальність. Ми впевнені, що #solmargirls повністю розділяють наше захоплення кольором, тому традиційно презентуємо трендові відтінки сезону у новій колекції SOLMAR.

PANTONE 15-1335 Tangelo

AK-1020 (1) (1).jpgНасичений помаранчевий – один з найяскравіших кольорових трендів весни-літа 2023. Це сміливий відтінок, наповнений енергією та драйвом, який найбільше пасує дівчатам з темним волоссям і яскравими рисами обличчя. Якщо твій кольоротип м’який та світлий, краще не використовувати сицилійський апельсин у портретній зоні.  Ефектний Tangelo у повсякденних луках потребує спокійного оточення, тому найпростіший спосіб стилізації передбачає використання ахроматичних кольорів (білий, сірий, чорний). Якщо ти впевнено почуваєш себе у колористиці, обирай складніші комбінації з синім, зеленим, лавандовим та малиновим.

PANTONE 18-2143 Beetroot Purple

AK-1025 (2).jpgУсі варіації насиченого рожевого зараз на піку популярності в ключі естетики barbiecore. Якщо у твоєму гардеробі досі немає жодної речі цього відтінку, швидше виправляй це непорозуміння. Навіть базові образи з джинсами та кросівками заграють новими фарбами з топом або футболкою яскравого трендового кольору. А для сміливих дівчат, які не бояться бути в центрі уваги, наші стилісти рекомендують total pink outfit. Також підкреслити грайливість рожевого можна помадою або блиском в тон.

PANTONE 12-0721 Lemonade

AK-1066 (1).jpgПопулярність лимонного жовтого зростає кожного року разом з температурою на вулиці і цей сезон не став виключенням. Це освіжаючий, ніжний відтінок, який асоціюється з природою, спокоєм та відпочинком біля басейну з бокалом холодного лимонаду. Ідеально пасує до легкої засмаги та русявого волосся.

PANTONE 18-4245 Electric Blue Lemonade

AK-1130 (1).jpgГлибокий синій не полишає трендові палітри вже кілька сезонів поспіль і  не збирається втрачати позицій. Electric Blue Lemonade поєднує чистоту та силу, стриманість і драйв, тому вдало доповнить офісні луки і розслаблені аутфіти для теплих вечорів. Універсальність синього проявляється і у можливих комбінаціях з іншими кольорами, цей відтінок утворює perfect match як з іншими яскравими барвами (фуксія, помаранч, зелений), так і з нейтральними і пастельними палітрами.

PANTONE 11-0601 Bright White

AK-1160 (2).jpgБілий – незмінна класика літніх аутфітів. Зазвичай він є основою базової палітри, але на хвилі популярності стилю Old Money це вже безумовний тренд. Білий чудово освіжає та підкреслює засмагу, а також пасує абсолютно всім. Джинси, футболка поло, базова майка, кроп-топ, сатинова сукня – будь-яка позиція у цьому кольорі вдало доповнить гардероб та покращить його функціональність.

 PANTONE 14-4122 Airy Blue

AK-1165 (1).jpgНебесний блакитний – ще один хітовий відтінок сезону за версією Pantone. Це колір, з яким найпростіше створити total look, адже блакитні джинси або шорти є у гардеробі кожної дівчини. Сорочка, лонгслів, футболка або топ в тон допоможе створити комфортний та легкий образ.


AK-1114 (1).jpgОбирай колір під настрій, під відтінок помади або улюбленого літнього напою і вражай яскравістю!