1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. Як вибрати жіноче боді, основні правила

Як вибрати жіноче боді, основні правила

Боді , як елемент одягу з'явилося не так давно. Але він швидко знайшов своїх шанувальників і міцно закріпився серед жіночих речей. Більш того, жоден дизайнерський показ не обходиться без демонстрації нових трендів в цій області.   photo5278467596959723049 (1).jpg

Що таке жіноче боді?

За появу цього предмета одягу дівчини можуть бути вдячні спортсменам. Ця модна сьогодні річ має кілька призначень. Перший варіант - це, як правило, мереживна нижня білизна. Разом з панчохами - це відмінний спосіб влаштувати романтичне побачення коханій людині. Другий різновид - це доповнення робочого дрес-коду. Також боді можна розглядати, як деталь вільного стилю або кежуал. Верхня "видима" частина може бути представлена, як гольф, майка або блуза. Застібка розташовується внизу в районі плавок. За загальним виглядом це нагадує суцільний купальник. Великим плюсом цей вид одягу стане для дівчат, які люблять низьку посадку штанів. Зазвичай красивий образ легко зіпсувати білизною або колготками, що визирають. А надто короткі футболки або майки оголюють поперек, тим самим з'являється небезпека захворіти. Боді в цьому випадку вирішує обидві ці проблеми.

Як правильно вибрати боді для дівчат?

photo5278467596959723047 (1).jpgНесправедливо вважається, що носити такі моделі можуть тільки стрункі дівчата із зовнішністю моделі. Але це не так. Насправді можна вибрати одяг на будь-яку фігуру. Перше, що треба взяти до уваги - це тип вашої статури.

Потім потрібно зрозуміти, що ви купуєте: елемент щоденного образу або білизну. У першому випадку необхідно спиратися на смаки і переваги в гардеробі. Дизайнери одягу пропонують різні моделі: від майки з мереживами до блузи. Довжина рукава залежить від часу, коли ви будете носити бодік. Це важливо тільки відповідно до погоди. Щоб одяг підходив за стилем і красиво виглядав, потрібно зрозуміти, яка частина фігури найбільш вигідна. Якщо акцент йде на талію, то потрібен пояс або ажурні доповнення. Виділяючи бюст, підбирайте боді з декольте або деталями у верхній частині моделі.

Як підібрати правильний розмір боді

photo5278467596959723046 (1).jpg

Боді - це річ. яка фактично об'єднує в собі кілька елементів. Це бюстгальтер, майка і плавки. Зустрічається три типу визначення розміру:

  • повний по трьом параметрам
  • за обсягом бюста
  • універсальний або on size

Повне визначення проводиться, виходячи з таких параметрів об'єм грудей, талії і стегон. Відповідність параметрів необхідного розміру визначається з таблиці, яку надає виробник.

У другому випадку за основу береться обхват грудної клітини. Найчастіше на етикетці вказується напівобхват грудей і розмір чашки бюстгальтера.

Але найбільша кількість моделей розраховані на європейські розміри від S до XXL. На практиці - це:

  • зростання від 1,55 до 1,78 м
  • вага в діапазоні від 45 до 75 кг
  • повний обхват грудей 70-95 см

Така всерозмірність досягається завдяки використанню в тканинах еластану.

З чим можна поєднувати жіночі боді

photo5278467596959723048 (1).jpg

Цей різновид одягу відмінно поєднується з іншими видами одягу. Розглянемо які комбінації найбільш вигідні:

  1. Приталена блуза, яким є боді, добре підкреслює всі переваги фігури. Основне правило - носити свій розмір. Це елегантне доповнення до будь-якого ділового костюма, особливо якщо він пошитий у вигляді сорочки.
  2. Бодик, що містить корсет з утяжкою зробить будь-яку фігуру стрункою і красивою.
  3. Боді у вигляді простого однотонного гольфу або топа можна доповнити блейзером, жакетом або болеро. У будь-якому випадку ефект буде неповторним.
  4. Боді тілесного кольору нерідко одягають під напівпрозорі сукні, блузи або сарафани. У цьому випадку вони виглядають більш спокійно без вульгарності.
  5. Любіть експерименти, а фігура дозволить вам це робити. Носіть боді під шорти або спідницю.

Головне при виборі - це дотримати стиль і зробити так, щоб всі деталі образу гармонійно доповнювали один одного. Якщо дівчина є володаркою красивою талії, то це можна підкреслити за допомогою тонкого ременя. Решта аксесуарів підбирають в залежності від ситуації.