1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. Модні джинси 2020 року

Модні джинси 2020 року

Якщо не жінка не знає, що вдягнути, то швидше за все вона вибере джинси. Ця деталь гардеробу давно перестала відноситись до одного стилю. У сучасних колекціях дизайнери та стилісти адаптували джинси до використання в образі casual, стріт стайл, бохо, недбалий шик, гранж, рок-н-рол та навіть в офісних аутфітах. Незалежно від пори року вони є актуальними, тому ніколи не пізно оновити свій набір модною парою.
IMG_20200722_134651_588-01.jpegСучасні варіанти модних фасонів враховують різноманітність жіночих фігур, тому легко знайти свої джинси – ті, які сядуть ідеально. Але перш ніж купувати нові, розгляньте всі пропозиції, серед яких на піку трендів знаходяться:

  • завужені джинси,
  • з високою талією,
  • мом-Jeans,
  • оверсайз або бойфренди,
  • градієнтного забарвлення,
  • декоровані прямим додатковим швом.
Стилісти рекомендують якнайчастіше змінювати свої образи, тому практичним рішенням буде вибрати дві-три пари нових джинс різних моделей. Наприклад, у гардеробі однієї жінки можуть бути і спокусливі скінні, і зручні мом-jeans, і ультрамодні балони. Враховуючи популярність високої посадки, можна додати до базового комплекту одягу джинсові шорти та спідниці такого ж крою. При покупці також рекомендуємо враховувати довжину виробу: найкомфортнішим варіантом спідниці буде міді, у шортів – до середини стегна, а у джинс – до початку щиколотки або фасон з підворотом.

    Завужені джинси

    IMG_20200722_134238_143-01.jpegСкінні, або звужені джинси, - це досить примхливий елемент гардеробу. Не кожна жінка може дозволити собі сміливо надягати коттонові штани, які обтягують ноги та стегна, як друга шкіра (звідси й назва скінні – від англ. Skin шкіра). Ця модель дуже вимоглива до фігури і не прощає недоліків. Але якщо контур тіла дозволяє, тоді скінні здатні, як ніякі інші джинси, підкреслити всі переваги жіночого тіла. Тому якщо ви впевнені у собі, то сміливо купуйте нову пару:

    • сірого кольору,
    • чорного,
    • білого,
    • або з потертостями.
    У модних сучасних колекціях такий фасон найчастіше комбінують із човниками на шпильці та яскравими аксесуарами. Ще один плюс звужених джинс в універсальності образів, які можна створити на їхній основі. Це і образ у стилі street style, і офісна цибуля, і тотал-денім. Використовуйте короткі топи або заправлені футболки та майки, щоб досягти аутфіту, максимально наближеного до трендів.

     Висока талія

    Як тільки закінчилася епоха джинс низької посадки на стегнах у стилі Брітні Спірс, так одразу світ перейшов на комфортніший крій: високу талію. Тепер пояс має бути розташований чітко в центрі живота, щоб максимально збільшити довжину ніг. Тобто в джинсах з високою посадкою візуально нижня частина тіла у пропорції до верхньої здається більшою. Цей момент є виграшним для дівчат низького зросту, оскільки робить силует більш прямим та високим.
    IMG_20200722_134240_861-01.jpegЩоб нова модель з високою посадкою чудово вписалася у сезонний гардероб, використовуйте стандартні комбінації з однією умовою: заправляйте топ, сорочку, футболку чи майку за пояс джинс. Тоді ви підкреслите і талію, і довжину ніг. При виборі зверніть увагу на:

    • висоту полотна від паху до пояса,
    • на довжину крокового шва,
    • на обсяг стегон та талії.
    Також рекомендуємо використовувати для образів з одягом високої посадки тренчі або джинсовки, які створять потрібний баланс у верхній частині тіла.

    Джинси-оверсайз
    IMG_20200722_134239_655-01.jpeg

    Тренд на великий розмір спочатку був на подіумі в колекціях haute couture, а через пару сезонів плавно перейшов у прет-а-порт, де чудово вписався в носибельні комплекти одягу. Сьогодні оверсайз є у більшості гардеробів, але сезони вимагають оновлення. Особливо якщо це джинси: вони повинні відповідати трендам. Наприклад, щоб почуватися на одній хвилі з модними образами, вибирайте:
    • джинси-балони,
    • бананки,
    • бойфренди,
    • jeans.
    Кожна з цих пар може стати частиною базового сезонного гардеробу, так і капсульного. Прямий крій таких джинс робить їх придатними для жінок будь-якої постаті.

    Модні кольори та принти

    Якщо ви вирішили кардинально змінити образ за допомогою змін у колірній гамі свого гардеробу, то не розраховуйте на кардинальні зміни. Оскільки у тренді білий, сірий, чорний, сірий, коричневий, хакі, беж. Так що з легкістю і без сумнівів купуйте будь-яку модель джинс, що сподобалися - вони стовідсотково підійдуть до більшості одягу у вашому базовому гардеробі.
    Screenshot_20200722-133855-01-min.jpegЩодо принтів модними вважаються градієнтні переливи «а-ля варенки», які були популярними у 80-ті. А також однотонні із потертостями у стилі гранж (рвані джинси). Крім того, не забувайте про підворот, який вже став окремою деталлю коттонових штанів. Популярні різні: від майже непомітного повороту зворотного боку до широкого манжету.