1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. Трикотажний костюм: як обрати та з чим носити?

Трикотажний костюм: як обрати та з чим носити?

Трикотажний костюм – універсальна та самодостатня річ, яку легко стилізувати без зайвих зусиль, адже верх і низ вже чудово пасують одне до одного. Саме швидкість створення найкрасивіших образів підкупила нас, тому вкотре зізнаємося у захопленні в’язаними наборами та розповідаємо, як обрати та з чим носити твій ідеальний костюм.

1.    ЯКІ ТРИКОТАЖНІ КОСТЮМИ ЗАРАЗ АКТУАЛЬНІ?

Головні тренди у повсякденному трикотажі цього сезону – комфорт та мінімалізм. Лаконічні фасони без зайвих деталей, спокійні кольори та відсутність фурнітури створюють базові речі, які вдало доповнюють гардероб та не втрачають актуальності.

Брючний костюм з поло

photo_2023-01-18_16-08-41 (1).jpgOversize светр з вирізом та комірцем став справжнім хітом, що завоював серця і гардероби модниць. Трикотажний комплект з поло та палаццо – ідеальне поєднання двох трендових речей з лаконічним дизайном у комфортну базу для будь-якої ситуації. Костюм виглядає витончено та розслаблено водночас, а кінцевий результат залежатиме лише від того, які аксесуари, взуття та верхній одяг ти обереш.

Брючний костюм з палаццо

photo_2023-01-18_16-08-47 (1).jpgНабір зі светра з високим коміром та палаццо – безпрограшний варіант на кожний день. Він достатньо теплий та елегантний, а завдяки злегка вільному крою прикрасить будь-який тип фігури.

Брючний костюм з джогерами

photo_2023-01-18_16-08-51 (1).jpgКласичний світшот та джогери у в’язаному матеріалі виглядають актуально і затишно. Трендовий стиль après ski, що романтизує зимові види спорту – хороша ідея для луку з цим костюмом

Костюм-трійка зі спідницею

photo_2023-01-18_16-08-54 (1).jpgКомплект зі спідницею вдало доповнить гардероб будь-якої дівчини. Такі костюми надзвичайно ефектні самі по собі, а можливість носити кожний айтем окремо додає універсальності та практичності. Наприклад, трикотажна спідниця – чудова пара для гладенького гольфа чорного кольору, а топ і кардиган можна носити з джинсами та брюками.

2.    ЯК ОБРАТИ ТРИКОТАЖНИЙ КОСТЮМ?

Обрати трикотажний костюм набагато легше, ніж здається на перший погляд, адже правил не так багато.

Матеріал.– головне, на що потрібно звернути увагу. Якісний трикотаж достатньо щільний, гарно тримає форму та при цьому еластичний. У складі повинні переважати натуральні волокна (мінімум 50%).

Злегка вільна посадка. – найкращий варіант для універсального костюма, який ти зможеш вдягнути на роботу, прогулянку парком, зустріч з подругами або побачення. Наявність повітря між одягом та тілом забезпечує кращу теплоізоляцію, можливість одягнути термобілизну або oversize футболку, а також відповідає останнім тенденціям моди.

Особливості фігури. Так само, як і під час вибору будь-якого іншого елементу одягу, варто розуміти нюанси власної фігури. Під час примірки трикотажного костюма найважливіший момент – це твій зріст. Довжину трикотажних брюк чи спідниці змінити неможливо через особливості матеріалу, тому рекомендуємо взяти для примірки взуття, з яким плануєш носити комплект. Так буде простіше оцінити пропорції.

photo_2023-01-18_16-09-03 (1).jpg3.    З ЧИМ НОСИТИ ТРИКОТАЖНИЙ КОСТЮМ?

Модні трикотажні костюми 2023 виглядають просто та елегантно водночас, тому існує безліч стильних формул.

Костюм з джогерами + класичне пальто + угги

Мікс протилежних стилів у одному образі – стилістичний прийом, що ніколи не виходить з моди. Якщо поєднання спортивного костюма, кросівок та класичного пальта з чіткою лінією плеча вже давно стало звичним і базовим, то в’язана фактура джогерів і світшота з короткими уггами додають свіжості перевіреній формулі. Головне правило для еклектичного луку – стримана кольорова гама, що врівноважує контрастну естетику.

Костюм з джогерами + шуба + кросівки

Наймодніший верхній одяг цього сезону – шуба (зі штучного хутра або вінтаж) у стилі ретро. Це екологічний тренд, позбавлений гламуру, тому трикотажний костюм, сумка-багет та кросівки будуть ідеальним доповненням.

Костюм з палаццо + дублянка + ковбойки

Светр та брюки лаконічного дизайну - чудова база для образу у будь-якому стилі. Ковбойки та дублянка-авіатор забезпечують ефектність, а костюм – комфорт та затишок. Рекомендуємо доповнити лук довгим шарфом в тон костюма та сумкою-хобо.

Костюм з палаццо + дута куртка + черевики на масивній підошві

Практичний образ на кожний день, що складається лише з базових речей, може виглядати привабливо і стильно за рахунок вдалих об’ємів, пропорцій та кольорової гами. Найкраще обирати дуту куртку на 1-2 розміри більше, ніж ти носиш, щоб порції були максимально близькими до актуальних.

Костюм з палаццо + підбори

Звісно, трикотажний брючний костюм – вдале рішення і для святкового образу. Підбори, прикраси та сумочка допоможуть перетворити базову модель на ефектну річ для урочистого виходу.

Костюм зі спідницею + пальто + чоботи

Якщо хочеш підкреслити жіночність та елегантність, то трикотажна трійка зі спідницею міді у поєднанні з довгим пальтом та високими чоботами – це perfect match. Ідеальних пропорцій можна досягнути, обираючи взуття на підборах у тілесному відтінку, цей прийом візуально видовжує ноги та додає кілька сантиметрів до зросту.
photo_2023-01-18_16-08-59 (1).jpgІдеальні трикотажні костюми – новий хіт SOLMAR. Приходь на примірки у офлайн-магазин або замовляй на сайті і будь найстильнішою #solmargirl