1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. Що одягнути на Новий рік 2023: 6 кольорів, у яких варто зустрічати рік Кролика

Що одягнути на Новий рік 2023: 6 кольорів, у яких варто зустрічати рік Кролика

Зимові свята – період року, найбільш насичений вечірками та святкуваннями. Корпоративи, вечірки з друзями, затишні домашні вечері – подій дуже багато, і кожного разу хочеться виглядати на всі 100%. Ми в SOLMAR впевнені, що лаконічні базові речі стануть в нагоді і в цьому випадку, адже з ними легко створити святкові образи, використовуючи правильні аксесуари. Тому лови гайд з ідеями для неповторного вигляду!

1.    Що одягнути на новорічну вечірку дівчині: модні тенденції

Блискітки – найочевидніший вибір для новорічного образу. Це тренд, що однозначно привертає увагу. Щороку дизайнери пропонують безліч позицій, прикрашених лелітками, від сяючих суконь, топів, спідниць до сумочок та чокерів, але стилісти рекомендують обирати речі, що можна буде потім адаптувати і для менш урочистих виходів. Наприклад, топ з блискітками легко стилізувати з чоловічим костюмом або джинсами, а міні-спідницю – з піджаком, сорочкою або худі.

Штучні діаманти – яскрава тенденція 2000-х, що зараз на піку популярності. Сяючі камінці прикрашають все: сукні, топи, джинси, сорочки та светри, а вибір стильної біжутерії зі стразами просто вражає. Радимо звернути увагу саме на аксесуари, що будь-якому мінімалістичному образу додадуть новорічного настрою.

Пір’я – ще один незмінний тренд новорічних вечірок, однак в цьому сезоні він впевнено прямує до мінімалізму. Міні-сукні, повністю розшиті пір’ям, залишимо танцівницям бальних танців, а для святкування обираємо лаконічні брючні костюми, топи та сукні у білизняному стилі, а також класичні піджаки з пухнастим оздобленням.

Корсет – дуже ефектний та актуальний предмет одягу, що у поєднанні з базовими речами виглядає доречно у атмосфері різдвяних свят.

Сатин та оксамит – традиційні святкові матеріали, що точно не залишать вас без захоплених поглядів. Сукні, брючні костюми, топи, корсети та спідниці з цих тканин дуже самодостатні, виглядають розкішно і не потребують яскравих аксесуарів чи макіяжу. photo_2022-12-27_09-24-22 (1).jpg

2.    У яких кольорах зустрічати Новий рік 2023?

Рік Чорного Водяного Кролика у самій назві містить головну рекомендацію, але ми б не були собою, якби не дослідили тему кольору детальніше. Отже, зустрічайте 6 ідеальних відтінків для новорічної ночі:

Чорний – вічна класика вечірніх образів. Це універсальний колір, що пасує абсолютно всім дівчатам та додає елегантності будь-якому фасону. Для святкування обирайте лаконічні чорні сукні та костюми, доповнивши акцентними прикрасами з камінчиками або перлами, щоб віддати належне водяній стихії символу року.

Синій – по-справжньому королівський відтінок. Він володіє елегантністю чорного кольору, проте має глибину та насиченість, що додають образу яскравості.

Блакитний – ще один водяний відтінок, що підходить для новорічного образу 2023. Рекомендуємо його дівчатам зі світлим та неконтрастним кольоротипом, що потребує ніжних барв та текстур.

Зелений – морська варіація для зустрічі Водяного Кролика. Смарагдові відтінки створюють неперевершену святкову атмосферу. Сатинова або оксамитова сукня насиченого зеленого кольору – ідеальний вибір для вечірки, а затишний светр – для тихого сімейного свята.

Червоний – розкішний та пристрасний колір, що відповідає характеру новорічного тотема. Якщо він для тебе занадто яскравий, обирай більш стримані винні відтінки.

Рожевий – один з наймодніших відтінків наступного року, тому рожеві речі, придбані для святкування, ще довго будуть актуальними. Barbie core – яскравий тренд, що набирає обертів вже в цьому сезоні, тому можна створити сміливий образ у цьому стилі з малиновою сукнею-міні.

photo_2022-12-27_09-24-28 (1).jpg

3.    Сукня на Новий рік 2023

Сукня – ідеальний вибір для будь-якого святкування. Little black dress – класика поза часом, що завжди актуальна у будь-якому варіанті крою та матеріалу. Силуетна сукня в рубчик світлого кольору – чудова ідея для ресторану або домашнього святкування. Затишна сукня-светр oversize прекрасна для зустрічі Нового року в Карпатах. Slip dress з ніжного сатину – модель, що виглядає доречно у будь-якому сезоні. Новорічний образ з нею можна доповнити як високими чоботами і кардиганом, так і човниками та вкороченим піджаком. photo_2022-12-27_09-24-33 (1).jpg

4.    Костюми з брюками та спідницями

Небанальна альтернатива сукні у новорічну ніч – костюм-двійка з брюками або спідницею. Комфортний та стильний образ «не як у всіх» гарантовано! Актуальні варіанти сатинових та оксамитових піжам лаконічного крою або з оздобленням із пір’я / стразів. Класичний костюм зі структурованим піджаком білого або чорного кольору можна доповнити блискучим топом або корсетом з сітки і підборами. Наш фаворит серед брючних двійок – трикотажний костюм. Варіанти з палаццо відрізняються комфортом та елегантністю, а затишний набір зі світшотом та джогерами підійде для святкування у маленькому будиночку в горах. photo_2022-12-27_09-24-37 (1).jpg Костюми зі спідницями виглядають особливо витончено. Наприклад, сатиновий костюм з топа та спідниці створений для найефектніших святкових образів.  Вибір стилістів SOLMAR – елегантна трикотажна трійка з кардиганом, топом та спідницею. Ажурна в’язка додає жіночності базовому дизайну, але ти запросто зможеш використовувати кожну річ з костюма у повсякденних образах. photo_2022-12-27_09-24-40 (1).jpg

5.    Що не можна одягати на Новий рік 2023?

Рекомендації щодо небажаних образів стосуються лише кольору, оскільки сучасна мода дуже різноманітна і акцентує увагу на підкресленні індивідуальності. Вважається, що недоречними для зустрічі Чорного Водяного Кролика будуть земляні відтінки: жовтий, помаранчевий, оливковий та коричневий.

6.    Як одягнутися на Новий рік: підбірка стильних луків

Сатинова сукня

 Slip dress – класика вечірньої моди, що завжди виглядає доречно та актуально. Лаконічна смарагдова сукня у білизняному стилі від SOLMAR ідеально поєднується з сяючими туфлями та прикрасами. Родзинка образу – чорний оксамитовий клатч з ремінцем в камінчиках, що робить цей святковий лук абсолютно розкішним та довершеним. Формула «сатинова сукня + блискучі аксесуари» чудово працюватиме і в інших варіантах кольору. 2 (8) (1).jpg Образ: сукня SOLMAR, туфлі Steve Madden, клатч Jimmy Choo, браслет Kurt Geiger, сережки Aldo

Силуетна сукня в рубчик

Трикотажна сукня - універсальна базова річ на кожний день, однак елегантні аксесуари змінюють образ на урочистий за мить. Це ідеальний варіант для випадку, коли новорічний корпоратив запланований на кінець робочого дня. Змінюємо чоботи на туфлі з камінчиками, додаємо акцентні сережки та маленьку сумочку – і ідеальний лук готовий! 3 (7) (1).jpg

Образ: сукня SOLMAR, туфлі Jimmy Choo, сумка Vikele, сережки Cult Gaia

Трикотажний костюм

Oversize светр з вирізом та комірцем поєднується з палаццо в неймовірний костюм, що стане окрасою твого гардероба. У світлому відтінку ця трикотажна двійка виглядає дуже елегантно та святково. Доповни костюм сатиновими туфлями рожевого кольору та аксесуарами з золотистою фурнітурою для неперевершеного вигляду. 5 (6) (1).jpg

Образ: костюм SOLMAR, туфлі Karl Lagerfeld, сумка і сережки Cult Gaia

Джемпер з фігурним вирізом + сатинова спідниця

Наступний образ також складається з базових речей, що неодмінно стануть в нагоді і після святкування. Синій джемпер з фігурним вирізом, що відкриває плечі, та біла сатинова спідниця зі спокусливим розрізом достатньо ефектні самі по собі, але разом створюють просто perfect match. Сатинові човники у відтінку електрик та всипана стразами сумочка додадуть яскравості ніжному образу. З такими помітними аксесуарами рекомендуємо не перевантажувати лук і обрати тендітний ланцюжок з маленькою підвіскою в якості прикраси. 1 (6) (1).jpg Образ: джемпер і спідниця SOLMAR, туфлі Jimmy Choo, сумка Cult Gaia, підвіска Swarovski

Сатиновий топ + піджак + джинси

Якщо ти носиш зручні джинси 24/7 і навіть у новорічну ніч не готова від них відмовитися, то наступний look точно для тебе! Чорні палаццо з деніму у поєднанні з сатиновим топом та структурованим піджаком виглядають дуже елегантно, а стильні аксесуари довершать цей образ до ідеалу. Взуття у кольорі срібний металік – гарячий тренд сезону, що чудово пасує до total black образів. Сатинова сумка-торбинка зі стразами та срібні сережки підкреслять стриману красу та ефектність. 4 (6) (1).jpg Образ: топ, джинси і піджак SOLMAR, туфлі і сумка Jimmy Choo, сережки Ania Kruk