1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. SOLMAR – твій друг у світі кольорів PANTONE.

SOLMAR – твій друг у світі кольорів PANTONE.

Інститут кольору Pantone щорічно обирає головний відтінок року, який протягом 12 місяців являтиме собою втілення ключових проблем, цінностей і поглядів людства. У 2021 році переможцями стали: Illuminating – яскраво-жовтий, теплий наче сонце та Ultimate Gray – насичений сірий, твердий як камінь. Цей дует поєднуючись втілює силу та позитив, він покликаний натякнути людству про важливість згуртованості, взаємодопомоги та віри в краще. Насичений сірий можна знайти в гардеробі кожної із нас. Він ідеально виглядає в монохромних образах, але й успішно виконає роль бази, при створенні яскравих луків. Розпочинати експерименти із соковитим жовтим можна використовуючи його в деталях, це можуть бути: лак для нігтів, футболка, хустинка, сумка. Для більш романтичних і теплих образів обирайте пастельний відтінок жовтого, він гармонійно виглядатиме з іншими пастельними кольорами, а саме рожевим, фіолетовим, лазуровим або м’ятним.  photo_2021-06-26_14-30-31.jpg
А тепер, давайте познайомимось із наймоднішими відтінками цього сезону, та навчимось створювати креативні луки, поєднуючи їх між собою. 

Малиновий сорбет (Raspberry Sorbet)

Спокусливий малиновий колір дарує передчуття радості та свята. Ідеальний вибір для тих, хто хоче справити незабутнє перше враження. У цьому сезоні, ми обов’язково побачимо у гардеробі модниць стильний рожевий піджак або ж сукню-комбінацію. Адже в одязі цього відтінку, кожна відчуває себе безтурботною дівчинкою у передчутті романтичних пригод. Відтінок Малиновий сорбет гарно поєднується із блідо-рожевим, жовтим, лазуровим, оранжевим та кольором Зелений Дуб.  photo_2021-06-26_14-30-37.jpgЛазуровий (Cerulean)

Лазуровий колір асоціюється із чистим небом, легкістю і невагомістю. Він як подих вітру, як ковток води в пустелі. Цей відтінок блакитного, самодостатній і гармонійний у монохромних образах, водночас дружній для пастельного рожевого, малинового, жовтого, зеленого, фіолетового кольорів. Лазуровий відтінок гарно виглядатиме у футболках, сукнях-комбінаціях, класичних костюмах photo_2021-06-26_14-30-39.jpgЗелений Дуб (Green Ash)

М’ятно-зелений відтінок дарує відчуття спокою і прохолоди. Він нагадує нам про важливість зв’язку із природою, екологічність у особистих стосунках та взаємовідносинах із навколишнім середовищем. Колір Зелений дуб гарно зарекомендував себе у комбінації з оранжевим, проте він прекрасно поєднується із блакитним, малиновим, бірюзовим відтінком. photo_2021-06-26_14-30-42.jpgМ’ята (Mint)

М’ятний відтінок вважається кольором молодості, він асоціюється у нас із м’ятним чаєм, який заспокоює, відновлює сили та бадьорить. Одяг цього відтінку можна використовувати при створенні луків для офісу, або ж коктейльвечірок. Гарно виглядає поєднання сукні м’ятного кольору і рожевого піджака, або ж м’ятного відтінку джинсів, блакитної футболки і білого взуття. М’ята - спокійний пастельний відтінок, який гарно поєднується не лише з пастельними, але й із яскравими та соковитими кольорами. photo_2021-06-26_14-30-35.jpg

Фантазувати, креативити, сміливо експериментувати, самовиражатися – у цьому сезоні ми маємо повну свободу дій. Здається, більше не залишилось табу. Тому, обираймо ті відтінки, які нам до вподоби, і нумо створювати свої найкращі луки.