1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. Джинсова куртка оверсайз, поради стилістів

Джинсова куртка оверсайз, поради стилістів

Оверсайз має значну універсальність. Він наголошує на свободі і надає розслабленості. З іншого боку, в одязі відчувається деяка недбалість. З джинсуванням такого стилю можна підкреслити фігуру або приховати незручні моменти. Але при цьому оверсайз або бойфренд дуже примхливий у підборі поєднань. Якщо не підійти до цього питання зі смаком, то замість красивого модного look вийде безформний образ.
photo5278467596959723055 (1).jpg

Особливості поєднання джинсової куртки оверсайз

Такі куртки підійдуть і молодій дівчині, і дорослій жінці. Перша і головна перевага полягає в їхній універсальності для будь-якого образу. Але все ж таки є кілька умов, які необхідно враховувати. Якщо у вас гарні пишні форми, то не варто до мішкуватого джинсу одягати об'ємні сукні або штани. Це додасть кілька зайвих кілограм та зіпсує загальну картину.

Будь-яка джинсова куртка входить до числа речей, які включає базовий гардероб. Об'єм в одязі зверху добре поєднується із взуттям на шпильках, які завжди візуально подовжують ноги. Деякі організації навіть дозволяють включати джинс у дрес-код. І тут непогано доповнити бойфренд класикою. Наприклад, спідницею-олівцем або сорочкою.photo5276055916988444348.jpg

З чим жінці носити джинсову куртку оверсайз

За допомогою цього одягу можна придумати безліч варіантів образу. Тим самим у шафі господині з'являться нові цікаві вбрання, які чудово поєднуються між собою. Почнемо із простого. Куртка зі штанами з аналогічного матеріалу – це елементарно, а головне – актуально. Колір деніму не обов'язково має бути однаковим. У такому комплекті є яскраві футболки, топи або водолазки.
Розглянемо найбільш класичні поєднання з оверсайзом:
Штани та спідниця. Найкраще виглядають прості штани обтягуючого силуету. За кольором вони мають відрізнятися від куртки. Акцент робіть на блузі чи футболці. Ця частина образу має бути яскравою. А ось взуття може бути будь-яке від підборів до кед. Пам'ятайте під об'ємний одяг не потрібно багато аксесуарів. Для робочого образу куртка-оверсайз, строга спідниця завдовжки трохи нижче коліна та блуза сорочкового типу – це класика. Її легко доповнити невеликою сумкою та підборами. Спідниця-денім приталеного крою також доречна, незважаючи на протиріччя.

Плаття, Сукня. Фасон сукні має бути легким. Віддавайте перевагу легким невагомим тканинам типу шифону або батиста. Виходить гра на контрасті між ніжністю та зухвалістю. На самому образі з'являється вишуканість і романтичність. Взуття підбирається залежно від випадку: прогулянка, вечірка або робота. Будьте обережні з аксесуарами. Невелика сумка через плече чи міський рюкзак – цього цілком достатньо, щоб отримати закінчений образ. Під денім-курту підійде і сарафан вільного крою. Довжина виробу є різною: від міні до максі.
Светр. Незважаючи на те, що светр річ досить товста, бойфренд - це саме та модель, яка підходить до в'язаних виробів. Не треба думати, що мішкуватість додасть вам кілька зайвих кілограм. Якщо низ look буде підібраний правильно, то можна підкреслити всі переваги фігури.

   Останні поєднання для тих, хто любить багатошаровість в одязі. Зовсім не обов'язково одягти в цьому випадку штани, добре підійде спідниця і навіть підбори.
photo5278467596959723053 (1).jpg

Висновок

 Класика завжди залишається модною. Потрібно не боятися експериментувати та пробувати поєднувати у цьому образі кілька стилів. Пам'ятайте, мішкуватий одяг можна одягнути не тільки на повних. Вона здатна підкреслити всі переваги стрункої фігури, залишивши при цьому маленьку таємницю.