1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. Чи готові ви вже це навесні носити бра замість топа? Модні поради.

Чи готові ви вже навесні носити бра замість топа? Модні поради.

Топ-бра - річ, яка залишається в тренді в майбутньому сезоні весна-літо. Він давно перестав бути нижньою білизною і зумів перекваліфікуватися в самостійну деталь гардеробу. Однак якщо сольно його можна носити влітку, навесні і восени річ краще комбінувати з сукнями, сорочками, футболками та майками .

photo5296293927441247649.jpg
Тренди весна-літо

Жіноче тіло не перестає надихати дизайнерів. Багато з них відійшли від маскулінних образів і почали співати оди класичного жіночого бра. Тільки зараз це вже не нижня білизна, а самостійна деталь, яку можна поєднувати з безліччю речей. Головне, навчитися підбирати фасон, матеріали і колір.

Якщо ви віддаєте перевагу класичному стилю, в ваш гардероб відмінно впишеться шкіряний топ. Прихильницям кежуал і стритстайла слід звернути увагу на моделі з мережива або кашеміру, здатні додати ніжності повсякденним комплектів. Не менш цікаво виглядають бра, виконані в техніці кроше. Однак тут потрібно пам'ятати про компенсацію, щоб образ не вийшов пляжним. Це означає, якщо ви вибираєте мікрошорти, верх повинен бути закритий.

photo5296293927441247648.jpg
Як носити топ поверх водолазки?

Якщо вам здається, що в поєднанні зі спідницею, брюками або джинсами водолазка гольф виглядає буденно, одягніть поверх неї кроп-топ. Це додасть образу родзинки і візуально подовжить шию.

Дівчатам, які воліють сміливі наряди, слід користуватися поєднанням «водолазка + бра». Якщо кілька сезонів тому в моді були костюми з спідниці міді і топ-бра, які носили на голе тіло, зараз стилісти рекомендують одягати їх на водолазки.

photo5296293927441247647.jpg
Як носити топ поверх сукні?

Якщо у вас скупчилася колекція суконь, які викинути шкода і одягати вже не хочеться, спробуйте носити їх з топом. приклади:

  1. Поверх трикотажної сукні водолазки можна одягнути вільний топ в білизняному стилі. Він зробить комплект фактурним, а заодно приховає зайвий обсяг в області талії.
  2. З сукнею-сорочкою відмінно виглядає топ з відкритими плечима. Він позбавляє від зайвої відвертості, додає в наряд нотки стритстайла.
  3. Об'ємне плаття з активним малюнком можна врівноважити лаконічним шкіряним або кашеміровим топом.

Пам'ятайте, що бра або кроп-топ повинні відрізнятися по фактурі. Немає сенсу одягати і плаття, і топ з трикотажу, так як це навпаки перевантажить наряд. Краще вибирати кардинально різні матеріали.

photo5296293927441247650.jpg
Як носити топ поверх футболки?

Топ-бра і футболка - класика жанру. Популяризаторами тренда стали зірки, моделі і інстаграм-модниці, після яких короткі топи увірвалися в модну індустрію. Якщо ви хочете освіжити улюблену футболку, доповніть її мереживним топом, бюст'є без бретелей або з перехресними лямками. Ця деталь додасть графічність безформному верху, зробить образ більш зухвалим і провокаційним.