1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. Ефектні образи з джинсовими шортами - модні новинки і моделі шорт 2020 року

Ефектні образи з джинсовими шортами - модні новинки і моделі шорт 2020 року

Активне використання шорт в модних показах - це відмінний доказ того, що у вашому гардеробі вони теж повинні бути. Цього літа не обійтися без джинси, оскільки вона визнана найбільш практичним і одночасно стильним матеріалом. А якщо зібрати з цих двох компонентів одну деталь, тоді стає зрозуміло, що наступною покупкою стануть саме вони - джинсові шорти. Звичайно, перед покупкою переглянете свій запас топів і футболок, адже до нового низу потрібний свіжий верх. І в цілому краще заздалегідь і якомога детальніше спланувати свій капсульний гардероб.

Screenshot_20200722-141351-01-min.jpegУміння комбінувати речі між собою - це необхідний навик. І почати можна з базових одиниць. Наприклад, навіть звичайні джинсові шорти і спідниці можуть стати відправною точкою для створення п'яти-шести комплектів в різних стилях, таких як:

  • стріт-стайл
  • кежуал
  • бохо
  • гранж
  • офісний образ

Якщо вам до душі тільки один із запропонованих стилів, тоді вибирайте ту модель модних шорт, яка максимально підходить під решту одягу улюбленого напрямку. При виборі враховуйте, що новинка повинна добре поєднуватися з наявним одягом. А також сучасна жінка знає, що моделі трендових шорт для відпочинку на курорті і для літа в місті - різні. Вони відрізняються довжиною і фасоном. А все інше залежить від ваших особистих смаків і ідей.

Screenshot_20200722-141453-01-min.jpeg
Модні шорти 2020

Що пропонує мода в 2020 році? В першу чергу акцент на свободу рухів. Цей напрямок, який диктують колекції haute couture останні років п'ять. Тому в моду для більшості, так звану носибельність або прот-а-порте міцно увійшли і закріпились різні моделі різного одягу для жінок вільного фасону і прямих силуетів. Завдяки різноманітності пропозиції, не важко підібрати свої стильні і зручні шорти. Серед джинсових моделей лідирують:

  • з високою посадкою
  • з поясом-гумкою у вигляді великої рюші
  • з поясом бантом
  • подовжені прямі

Окремою новинкою цього літа йдуть велосипедки, які відкривають безліч можливостей для худих і струнких дівчат в створенні актуальних аутфітов. Якщо ваш улюблений образ відповідає спортивному напрямку, тоді неодмінно обзаведіться парою обтягуючих шорт з довжиною до середини стегна і трохи нижче. З ними можна поєднувати подовжені футболки, попередньо підібравши ремінь або тканинний пояс. Все це імпонує головній тенденції сезону - створювати баланс між великим розміром (оверсайз) і обтягуючий силует.

Screenshot_20200722-141743-01-min.jpegУ другу чергу - натяк на гранж. Звідси йде мода на рвані краї джинсового матеріалу, широкі помітні шви, потертості і, звичайно, градієнтний перелив в забарвленні тканини. Тому можна сміливо вибирати новинку - шорти, у яких нарочито непідшитий край, а також є помітні розриви ниток. Ще один плюс актуальних моделей - це обов'язкова наявність бічних кишень. Без них не обходяться жодні шорти з високою талією або подовженою кроковою частиною. Такий фасон як не можна до речі доведеться для офісного аутфіта. Тобто сучасні варіанти коротких штанців легко комбінувати з:

  • блузою
  • топом
  • боді
  • майкою-безрукавкою

Якщо погода змушує прикрити плечі, можна вибрати піджак або джинсовку . До нових шортів також можна підібрати тренч або подовжений жилет.

Образи з джинсовими шортами

Щоб ваш образ можна було назвати стильним, потрібно розглянути готові пропозиції від стилістів і модних блогерів. Вони знають і на собі перевіряють усе найкраще, що добре поєднується між собою. Наприклад, саме завдяки безлічі образів в Instagram, де класичні джинси і скінні комбінують з лодочками на шпильці, такий аутфіт став просто маст -хев для будь-якої жінки. Тому, озброївшись готовими комплектами, легко знайти свій стиль і при цьому бути в тренді.

Screenshot_20200722-141438-02-min.jpegОтже, мода пропонує поєднувати з будь-якими джинсовими шортами з високою посадкою.