1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. Складаємо базовий гардероб базових однотонних футболок, модні літні кольори.

Складаємо базовий гардероб базових однотонних футболок, модні літні кольори.

Футболка сьогодні стала не просто базовою частиною гардеробу. Сьогодні – це справжня модна прикраса для будь-якого образу. Цього весняно-літнього сезону потрібно переглянути старі правила та розширити межі. Цієї весни всі дизайнери звернули увагу на футболки. Незабаром вони стануть основним трендом усіх магазинів одягу.

Зверніть увагу на тішорти, особливо якщо вони яскравого кольору. Стилісти пропонують одягати їх із брючними костюмами на роботу. Ну а моделі білого кольору з принтами та малюнками є у всіх без винятку модельєрів. Поговоримо про три найбільш помітні моделі цього сезону.
photo5219698773469539952 (1).jpg

Біла футболка

Білий вважається універсальним. Він поза модою і поза часом. Його варто купувати та носити завжди. При правильному доборі фасону він підходить усім жінкам без винятку.
Весна та літо внесли корективи у безликий колір, додали принти та малюнки, а також різні написи. Модниці підбирають для себе оригінальні моделі, які відповідають їхнім принципам та образу. Крім орнаменту можуть використовувати паєтки або пір'я.
У такому елементі одягу дівчина добре виглядатиме і на прогулянці, і в нічному клубі. Підбираючи моделі з написом, уважно читайте, що написано на виробі, щоб не потрапити до дурної ситуації. Цей елемент гардеробу підійде під спідницю будь-якого фасону, особливо це буде здорово в поєднанні з легкими спідницями або сарафанами.
photo5219698773469539954 (1).jpgОднотонна футболка яскравого кольору

А ось із яскравими футболками все з точністю до навпаки. Тут у тренді колір, не малюнки чи принти. Вибирайте яскраві неонові відтінки та простий прямий крій. Не намагайтеся, щоб виріб облягав фігуру. Вона буде виглядати у поєднанні з:
  • брюками;
  • шортами;
  • спідницями.
Головне, щоб це відповідало вашому стилю. Але щоб не виглядати папугою, надягаючи футболку, намагайтеся поєднувати її з костюмом, джинсами або спідницями менш зухвалих тонів. Спокійні кольори дозволять виділити потрібну деталь. Вийде свіжий образ із правильно розставленими акцентами.
photo5219698773469539956 (1).jpgФутболка не має облягати фігуру. Вільний крій допоможе зробити образ легким, а за допомогою кольору можна спробувати відтінити очі чи волосся. Вибирайте жовтий, червоний чи яскравий зелений. Більш м'які кольори підійдуть для більш звичайних випадків.

Альтернативою футболці є топ чи майка. Тут можна експериментувати з відтінками та фасоном. Різний ступінь відкритості спини та оздоблення горла. Якщо у вас гарні груди і ви хочете зробити на них акцент, підберіть оригінальний комір.

Оверсайз-футболка

Хлопковые футболки в стиле оверсайз, украшенные принтом стали настоящим хитом на весенне-летних показах. Свободный крой придает легкость любому образу. При этом в нем может наблюдаться некоторая небрежность.
photo5219698773469539965 (1).jpgНе треба думати, що такі елементи можуть зустрічатися у гардеробі лише у дівчат, яким є що приховувати. Насправді коректний фасон на тендітній дівчині може стати справжньою бомбою. Спробуйте зрушити одне плече вниз або зав'язати кокетливо на животі.

Будь-який образ буде закінченим при правильному доборі взуття. Футболки невибагливі. Їх можна надіти зі спортивними кедами, кросівками чи балетками.