1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. Тренди весни 2020 року носіть жіночні сукні з «хуліганськими» куртками

Тренди весни 2020 року носіть жіночні сукні з «хуліганськими» куртками

Сукня, мабуть, є головним представником жіночого гардеробу. Тільки воно здатне робити вбрання одночасно ніжним та провокаційним, підкреслювати переваги фігури, виглядати доречним у будь-якій ситуації. Однак у багатьох сукні асоціюються виключно із романтичними образами. Якщо ви хочете уникнути такого ефекту, спробуйте поєднувати жіночий елемент гардеробу з речами чоловічого крою і грубим взуттям. Так у вас вийде трохи хуліганський, але при цьому стильний комплект.
photo5296293927441247635 (1).jpg

Трендові моделі весняних суконь

 З приходом весни більшість жінок мріє скинути з себе теплий одяг і одягнутися в найкращі речі з гардеробу. Найкраще з весняними пейзажами і природою, що прокидається, поєднуються сукні. Їхня перевага в тому, що вони можуть бути будь-якої довжини, кольору та дизайну. Це дозволяє носити їх власницям будь-якого типу фігури та любителькам різних стилів в одязі.
photo5296293927441247637 (1).jpgПротягом кількох останніх сезонів найтрендовішими визнані моделі «водолазка» та «локшина». Вони шиються з м'якого трикотажу, який підкреслює переваги, дарує приємні тактильні відчуття та свободу рухів. Взимку можна носити «водолазки» з високим коміром, із коміром стійкою або замком-блискавкою. На міжсезонну погоду чудово підійдуть моделі з круглим або V-подібним вирізом.

Модні образи з весняними сукнями

Сучасні дизайнери включають у свої колекції сукні різних фасонів та довжини. Якщо ви не хочете, щоб образ вийшов занадто «ванільним», спробуйте носити сукню з жакетом. У минулих сезонах у моду увірвалися об'ємні моделі, ніби взяті з чоловічого плеча. За рахунок спеціально грубої форми вони відмінно доповнюють короткі і довгі сукні, роблячи образ більш зухвалим.
photo5296293927441247636 (1).jpgЩоб мати доречний вигляд у певних ситуаціях, дотримуйтесь простих рекомендацій:

  1. Для роботи. Для створення ділової цибулі доповніть жіночне вбрання класичним жакетом та тонким поясом. Такий комплект краще виглядатиме з туфлями «човниками» на невисокому підборі і лаконічною сумкою.
  2. Для вечірки. Зустріч із друзями – найкращий привід похвалитися обновкою. На вечірку можна надіти сукню «водолазку» з оверсайз жакетом. У цьому випадку він виконає функцію аксесуара, який у разі зміни погоди ще зігріє. Якщо ви віддаєте перевагу стрітстайлу, доповніть образ кедами або популярними ретро-кросовками.
  3. Для побачення. Для романтичного вечора плаття можна надіти з приталеним жакетом, який зробить фігуру візуально стрункішою. Якщо бойфренд наділений високим зростанням, образ чудово доповнять ботильйони або туфлі на невисоких підборах.