1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. Джинсова куртка входить до списку денім-трендів нового сезону весна літо

Джинсова куртка входить до списку денім-трендів нового сезону весна літо

Куртки з джинсу вже багато років займають гідне місце серед модних трендів сезонів весна-літо. З'явившись у 80-х, вона міцно зайняла місце серед найпопулярніших речей міжсезоння. Незважаючи на те, що змінюються тренди, джинс залишається незмінним у гардеробі жінок.
photo5278467596959723065 (1).jpg

Джинсова куртка як денім-тренд весни-літа

Скласти конкуренцію куртці з деніму можуть лише джинси. Вона настільки практична та зручна, що її сміливо можна включити у предмети базового гардеробу. Літній вечір, тепла осінь чи весна - з нею зручно завжди у будь-якому одязі та взутті.
Наступного сезону немає обмежень за кольором. Ваш денім-тренд може бути вивірений практично до білого або бути класичним блакитним. Любіть принти чи паєтки – не питання, класика з трикотажним капюшоном – будь ласка. Куртка вважається універсальною та за законами моди їй можна все.
photo5278467596959723064 (1).jpgЯк і з чим носити джинсову куртку у новому сезоні

Джинс починають носити з першими променями сонця: куртки надягають зверху на товсті светри або створюють багатошарове вбрання за допомогою водолазки та сорочки у стилі мілітарі.
Знов у моді фасони:
  • мають об'єм на плечах, як би імітуючи підплічники;
  • пошиті у техніці печворк, тобто зі шматочків;
  • трохи мішкові, ніби зняті з чужого плеча куртки-oversize.
Крім всіх відтінків синього на тижнях моди були представлені жакети у рожевому кольорі.
Збираючись на будь-який захід насамперед треба розуміти, який дрес-код буде прийнятним. Говорячи про денім-куртки, в першу чергу на думку спадає total look. Джинс вгорі і внизу - це поєднання, як і раніше, користується популярністю. Причому йдеться не лише про штани. Це можуть бути шорти, спідниця або довге плаття. Сюди підійде яскравий акцент у вигляді футболки чи водолазки.
Look для молоді - коротка спідниця чи сукня з інших матеріалів у парі з денімом. Взуття при цьому може бути будь-яким від чобіт на підборах до спортивних кед.
photo5278467596959723063 (1).jpgКуртки-oversize дозволяють з'єднувати, на перший погляд, абсолютно несумісні. Наприклад, довга романтична сукня-сарафан і денім. трендом оверсайзу стали паєтки, вишивки та принти. Ефект багатошаровості можна створити за допомогою капюшона із трикотажу. Таким чином складається враження, що під курткою одягнена толстовка.

Денім був і залишається модним. Це класика, яка незважаючи на зміни, що вносяться, залишається модною. Вона підходить і для роботи, і для прогулянки. Це чудовий вибір у будь-яку погоду. Куртка підійде навіть до вечірнього вбрання у вільному стилі.