1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. SOLMAR kids – нова історія від улюбленого бренду

SOLMAR kids – нова історія від улюбленого бренду

Стильний та зручний базовий одяг бренду SOLMAR – це те, без чого вже не уявляють свій гардероб тисячі щасливих #solmargirls. Нас часто запитували про те, коли ми почнемо вдягати і зовсім юних модниць, а зараз ми раді відповісти – сьогодні!

SOLMAR kids – це нова історія від улюбленого бренду. Це втілення мрії кожної дівчинки, яка захоплено дивиться на свою маму зі словами «Хочу, як ти!». Це щирий захват молодшої сестрички, яка вважає шафу старшої сестри скринею скарбів та потай приміряє її речі. Це емоції мамочок, які люблять створювати family look зі своєю донькою і ловити зачаровані погляди оточуючих. Саме тому відповідь на питання, якою має бути перша колекція дитячого базового одягу, для нас була очевидною – до неї увійшли зменшені копії п’яти наших кофтинок-бестселлерів у актуальних для діток кольорах.

По-перше, це беззаперечний хіт дорослої колекції - гольф в рубчик. Теплий і приємний до тіла трикотаж, комір-стійка та комфортний крій – ця річ просто незамінна у гардеробі юної модниці! MyCollages (4).jpg Меланжевий светр – наш особистий фаворит для парних образів «мама-дочка». Теплий, м’якенький, ніжний, як повітряна хмаринка, він просто втілення маминої турботи. MyCollages (7).jpg Базовий светр з коміром-стійкою – must have для перших днів весни, коли так важко обирати між «комфортно» та «стильно». Образи з ним поєднують обидва бажання! MyCollages (12).jpg Джемпер в рубчик з круглим вирізом – це полегшений варіант гольфика, ідеальний для тепліших весняних днів. MyCollages (13).jpg Кофтинка вільного крою з ніжного трикотажу представлена у зефірних відтінках, які так обожнюють маленькі красуні. MyCollages (19).jpg Натхнення та обличчя SOLMAR kids – Марійка Костецька, старша донечка засновників бренду Сергія та Ольги Костецьких. Дівчинці зараз майже десять років,  вона навчається у четвертому класі та має захоплення, які неминуче мусили пов’язати її життя з модою та стилем: виготовлення прикрас з бісеру, створення контенту, моделінг, макіяж. Марійка завжди цікавилася улюбленою справою батьків, а після участі у показі дитячої школи моделей в образах бренду SOLMAR півроку тому загорілася бажанням представляти свій власний проект. Усі творчі процеси SOLMAR kids наповнені її енергією: зйомки каталогу, реклами, креативних відео та сама атмосфера на майданчику. Instagram нового бренду @solmar_kids буде містити спеціальну рубрику від Марійки, у якій вона розповідатиме про новинки та стильні лайфхаки для наймолодших #solmargirls. MyCollages (17) -1 .jpg Відтепер обирай якісні та красиві речі SOLMAR не лише для себе, а й для наймолодших та найрідніших!