1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. Мода весна-літо 2020:основні тренди

Мода весна-літо 2020:основні тренди

Осінь – особливий час для всіх модельєрів та любителів моди. Пов'язано це з показами нових колекцій та визначенням центральних трендів нового сезону. Уподобані напрямки поточного року плавно перекочували в наступний, але є і нові тенденції. Розглянемо образи сезону весна-літо 2020 від провідних світових брендів.

photo5296293927441247538 (1).jpgПоло, тенніски
Любителі тенісок і поло можуть тріумфувати, адже їхні улюбленці повертаються. Варіанти носки - від традиційних до найсміливіших. Носити поло слід одягненими поверх суконь та у поєднанні з класичними костюмами, а також як сорочка під сарафан.
Денім тотал-лук
Денім продовжує залишатися на піку популярності, не поступаючи позицій. Носіть куртки на голе тіло, комбінуйте з ними штани. Спідниці, сарафани, сорочки – доречно все. Головне – єдиний відтінок, аж до чорного.
Джинси кльош
Скажіть “до побачення” вінтажним джинсам та “бананам”. Серед луків у стилі денім ультрамодним буде невеликий кліш по низу від середини стегна. Перевагу віддавайте класиці: синій колір та максимальна довжина.
Червоні та відтінки фуксії сукні
Для вечірніх суконь 2020 модельєри віддали перевагу червоним тонам усіх відтінків: від алого до насиченого рубінового. Другий домінант – яскрава фуксія. Усі варіанти фасонів – на підлогу. Решта – ваша фантазія. Це можуть бути:
  • класичні сукні;
  • брючні костюми;
  • сарафани;
  • вільний крій або фігурою.
    photo5219698773469539958 (1).jpgЧорно-біла клітка
    Тріумфальне повернення класики – чорно-біла клітина. Обов'язково купіть собі пальто чи костюм із твіду.
    Довгі спідниці з деніму
    Ще один джинсовий хіт – довгі спідниці. Доречна довжина від міді до максі. А розрізи покажуть ваші стрункі ноги. Модельєри стверджують, що у такому вигляді ви будете гарні і на роботі, і на вечірці.
    Майки-алкоголічки
    Всіма відомі майки-алкоголічки вийшли на новий рівень та визнані відмінним доповненням до вечірнього луку. Проста бавовна всіх кольорів підійде до дорогих спідниць та штанів з органзи та парчі. Паєтки відмінно доповнять майки.
    photo5296293927441247536 (1).jpgБермуди
    Класичні короткі шорти та високі чоботи - це пошло і дешево, а видовжені до коліна бермуди з таким взуттям стали новим хітом в офісному стилі. Це може бути єдиний ансамбль із брючної тканини (піджак та бермуди). Шорти з джинсу з вечірнім топом – ультрамодний варіант для вечірки.
    Спідниці на запах
    Власниці красивих та струнких ніжок отримали привід похвалитися ними. Спідниці із запахом із натуральних тканин, включаючи шкіру, з одним або двома рядами ґудзиків стали бажаними фасонами 2020 року. Розріз надає свободу рухам та приваблює чоловічі погляди.
    Мереживо та перламутр
    Мереживо кожен день у будь-якому вигляді – мрія будь-якої дівчинки. Його можна використати скрізь: від прозорих топів до класичних костюмів. Ще один несподіваний хід – це гра перламутрових відтінків. Провідні дизайнери запропонували шовк та атлас у відтінках молочного перламутру, з яких можна пошити вечірні та класичні вбрання на кожен день.
    Рукав-фонарик
    Минулий сезон ознаменувалися строгими, майже квадратними, формами плечей і рукавів. Наступного сезону дизайнери замінили їх на повітряні рукави-ліхтарики.
    photo5296293927441247537 (1).jpgТрикотажні шорти
    Літо – це пора шорт для любителів вуличного та спортивного стилю. Короткі шорти з трикотажу стануть справжнім рятуванням від палючого сонця. Час готувати фігуру до літа, щоб насолоджуватися хітової новинкою.
    Градієнт та квіточки
    Як влітку обійтися без насичених фарб і квіткових принтів. Орнамент з використанням кольорів та натуральні тканини займають лідируючі позиції серед модних силуетів. За величиною це можуть бути великі бутони або дрібні елементи.
    Ще одна тенденція для вечірніх нарядів, топів та спідниць – градієнт. Він дозволяє досягти різноманітності відтінків при використанні одного кольору.