1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. З ЧИМ І ЯК НОСИТИ ЖІНОЧИЙ КАРДИГАН У 2023

З ЧИМ І ЯК НОСИТИ ЖІНОЧИЙ КАРДИГАН У 2023

Трикотажні светри завжди у топі універсальних речей, що допомають зібрати функціональний базовий гардероб. Лаконічні джемпери, водолазки, поло та кардигани - це основа безлічі стильних образів на кожний день та бестселери трикотажної лінійки SOLMAR. Сьогодні розповідаємо про кардиган - найпрактичніший светр ever.

ЩО ТАКЕ КАРДИГАН?

Кардиган - це трикотажна кофта без коміра, що у класичному варіанті має застібку спереду по всій довжині (кнопки, гудзики, “блискавка” тощо). Цей вид светра можна носити самостійно з різними варіантами низу або у якості другого шару з топами, водолазками, сорочками та сукнями. Практичність кардигана вже кілька сезонів поспіль закохує дизайнерів та модниць, що високо цінують можливість щоразу по-різному стилізувати одну річ.

ЯКІ КАРДИГАНИ АКТУАЛЬНІ У 2023 РОЦІ?

Модні кардигани 2023 - це лаконічні однотонні моделі вільного крою або укорочені по фігурі. Завдяки стилістичній нейтральності вони пасують до більшості речей у гардеробі, тому краще обирати ці варіанти замість дизайнів з дуже виразною фактурою або декором. Єдиний елемент оздоблення, що не позбавляє виріб універсальності - це акцентні гудзики з різних матеріалів (дерево, метал, штучні діаманти, перли тощо). Вони делікатно прикрашають, але не перевантажують лук. Вдалий образ з кардиганом гармонійно поєднує об’єм, багатошаровість та жіночність. 

З ЧИМ НОСИТИ КАРДИГАНИ?

Існує безліч стильних формул з кардиганами як для повсякденних, так і для святкових луків. Найпростіші з них - це поєднання з модними брюками карго, прямими та широкими джинсами, шкіряними штанами та спідницями. Багатошарові образи більш складні у реалізації, але й виглядають ефектніше. Обов’язково варто враховувати нюанси посадки усіх складових: топ, сукня, джемпер або сорочка, які одягаються під кардиган, повинні мати менший об’єм та щільність тканини. Також дотримуйтеся гармонії матеріалів та відтінків: чим більший контраст кольорів, тим більш схожі текстури. Якщо образ більш-менш монохромний, можна дозволити більше експериментів з фактурами, наприклад, поєднати у white total look трикотаж в рубчик і гладенький, сатин, шкіру та хутро.

З чим носять в’язаний кардиган?

В’язаний кардиган зазвичай викликає асоціації з затишком та чуттєвістю в образі, тому його часто стилізують з тонкими сатиновими сукнями та спідницями, щоб підкреслити ці риси. Фактура в’язки ідеально пасує також до щільного деніму та шкіри. Класичні костюмні брюки прямого крою або палаццо поєднують з кардиганами дівчата, що не бояться вінтажних та маскулінних ноток в образі.   1AK04829 (1).jpg

З чим носити кардиган по фігурі? 

Облягаючі кардигани неймовірно спокусливі та жіночні, вони чудово підкреслюють фігуру. Луки з ними вимагають елегантності та стриманості, а також виважених пропорцій, тому однозначно не варто поєднувати облягаючу кофтинку з джинсами скінні. Вдалим вибором будуть палаццо з деніму або шкіри, а також спідниця міді прямого крою. Гарячий тренд 2023 - тонкий облягаючий кардиган з дуже широкими брюками карго та масивними кросівками або ботильйонами на підборах.
1AK07482 (1) (1).jpg

З чим носити кардиган оверсайз?

Кардиган вільного крою ідеально доповнить стильний лук, коли потрібно створити максимально теплий та комфортний образ. Oversize фасон дуже універсальний, він чудово виглядає з низом будь-якого об’єму. Це можуть бути джинси палаццо або скінні, джогери або лосини, спідниця міді або міні. синій (1).jpg

З чим носити короткий кардиган?

У образах з короткими кардиганами важливо підкреслювати талію, тому обираємо брюки, джинси та спідниці з високою посадкою. Формула, що пасує практично всім дівчатам - короткий кардиган + топ + палаццо. лаванда (1).jpg

Як носити довгі кардигани?

Подовжений кардиган - ідеальна пара для короткої спідниці або довгої сатинової сукні. Також гармонійно виглядатиме образ з лосинами або скінні. Поєднання з широкими брюками рекомендовані для високих дівчат. Маленький секрет гармонізації пропорцій: розстебнутий кардиган створює додаткову вертикаль, тому радимо використовувати цей прийом модницям невеликого зросту.
молочний шоколад (2) (1).jpg

ЯКИЙ КАРДИГАН ПІДІЙДЕ ДО ВСЬОГО?

Універсальний дизайн, що найлегше поєднати з іншим одягом - це кардиган oversize нейтрального кольору. Наш особистий топ улюблених стилізацій найпрактичнішого кардигана у вівсяному відтінку виглядає, як готова капсула на всі випадки життя для будь-якої дівчини.

Кардиган + топ + спідниця міні

5 (1).jpg
Трикотажний total look - одна з найактуальніших формул сезону. Вівсяний кардиган з топом та спідницею в тон утворюють ідеальний костюм-трійку, що завдяки аксесуарам може виглядати як повсякденно, так і святково та романтично. Мінімалістичність образу чудово розбавляє сумка з жаккардовим малюнком та сатинові ботильйони на модній високій платформі у стилі 90-х.

Особливо трендовий акцент - чокер з квіткою із золотистого металу, що додає нотки грайливості.

Образ: кардиган, топ, спідниця SOLMAR, чокер Cult Gaia, сумка JW Pei, ботильйони Melly

Кардиган + сатинова сукня

4 (1) (1).jpg

Ми вже казали, що кардиган та сатинова сукня - match made in heaven? Звісно ж так! А тепер показуємо неймовірно витончений та жіночний лук з цим поєднанням. Пастельні молочно-блакитні відтінки, м’який трикотаж, ніжний сатин та вишуканий перламутр  нагадують про романтичні вечори на березі моря. Родзинка образу - трендові хутряні балетки, що зменшують градус гламуру та довершують актуальну стилізацію. 

Образ: кардиган і сукня SOLMAR, сумка і сережки Cult Gaia, балетки Hvoya

Кардиган + жилетка + міді

2 (7).jpg

Несподіване поєднання кардигана та фактурної жилетки виглядає достатньо стримано за рахунок одного відтінку трикотажу та аксесуарів. Єдиний акцент в образі - довга спідниця з синього деніму.

Образ: кардиган, жилет, спідниця SOLMAR, чокер Brua, сумка Yuzefi, чоботи Massimo Dutti

Кардиган + поло + мом

3 (1).jpg

Універсальний образ для офісу або навчанння, зібраний з найкомфортніших базових речей. Білий джемпер з комірцем - чудова альтернатива класичній сорочці, особливо у поєднанні з кардиганом. Обираємо зручне взуття та велику шкіряну сумку, яка точно вмістить усі необхідні речі.

Образ: кардиган, джемпер, джинси SOLMAR, пояс Ralph Lauren, сумка і лофери Massimo Dutti

Кардиган + футболка + джогери

1 (6) (1).jpg

Спортивні штани, базова біла футболка та кардиган - це зручно, а у поєднанні з актуальними аксесуарами ще й стильно. Трендові помаранчеві кросівки та шопер з принтом додають простим та розслабленим речам завершеного вигляду.

Образ: кардиган, футболка, джогери SOLMAR, шопер Karl Lagerfeld, кросівки Adidas

Купити кардиган жіночий можна на сайті SOLMAR або у брендовому магазині твого міста. Обирай найкраще!