1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. Viva Magenta – color of the year 2023

Viva Magenta – color of the year 2023

Колір – головне натхнення та фішка бренду SOLMAR, тому ми уважно слідкуємо за тенденціями індустрії у пошуках ідеальної палітри кожного сезону. Початок грудня – час, коли Інститут кольору Pantone представляє головний колір наступного року. У 2023 ним став яскравий малиново-червоний відтінок з фіолетовим підтоном Viva Magenta. "Це колір, який поєднує теплі й холодні тони, минуле й майбутнє, фізичну та віртуальну реальність", — так описує свій вибір команда Pantone.
Ми підготували підбірку речей, що прикрасять ваш гардероб вже зараз та залишаться в тренді протягом всього року, а також рекомендації щодо поєднання малинового кольору з іншими відтінками.

SOLMAR x Viva Magenta

1.    Светр з коміром-стійкою
1 (5) (1).jpg Гольф з теплого трикотажу – незамінна річ у базовому гардеробі, що завдяки кольору може стати трендовим акцентом. Светр малинового відтінку гарно виглядає з джинсами, брюками та спідницями будь-якого крою. Наш фаворит - стильний повсякденний образ з чорними палаццо, піджаком oversize та шкіряними ковбойками.

2.    Светр поло
2 (7) (1).jpg

Oversize светр з комірцем – актуальна модель цього сезону, а у кольорі Viva Magenta це просто найбажаніший хіт! Вільний крій з розрізами по боках робить светр дуже універсальним, тому він пасує абсолютно всім дівчатам. Вибір стилістів SOLMAR – яскравий лук з кофтинкою поло, чорною міні-спідницею з трикотажу в рубчик та чоботами-трубами.

3.    Джемпер з фігурним вирізом
3 (6) (1).jpg Кофтинка в рубчик з фігурним вирізом підкреслить красу лінії плечей та жіночність в образі. Насичений рожевий колір додає ефектності лаконічному дизайну, тому сміливо можна обирати джемпер і для святкових подій. Рекомендуємо perfect match з білою сатиновою спідницею та блискучими підборами.

Кольорові поєднання з Viva Magenta

1.    Ахроматичні кольори + яскравий акцент 4 (5) (1).jpg Ця проста формула – універсальний рецепт приборкання будь-якого насиченого кольору у повсякденному образі. Завдяки спокійному оточенню ахроматичних кольорів (чорного, сірого або білого) ефектний відтінок Viva Magenta розкривається на всі сто відсотків та максимально проявляє свою енергійність та силу.

2.    Монохромний total look  5 (5) (1).jpg Ще один нескладний для реалізації прийом – використання у образі відтінків одного кольору. Це можуть бути варіації з додаванням білого, сірого або чорного кольору. Наприклад, менш насичені рожеві відтінки підкреслять романтичність Viva Magenta, а глибші бордово-пурпурні – благородність та яскравість кольору. Монохромний total look – одна з улюблених формул streetstyle фотографів, що завжди привертає увагу.

3.  Viva Magenta & Chicory Coffee 6 (2) (1).jpg Поєднання малиново-червоного з темно-коричневим завжди викликає спокусливі асоціації з вишневим пирогом та кавою або мармеладно-шоколадною цукеркою, тому наповнює образ затишком та пристрастю водночас.

4.    Viva Magenta & Beige 7 (1).jpg Червоний з фіолетовим підтоном та золотистий беж – класична комбінація, що завжди актуальна і в повсякденному образі, і у святковому. Рекомендуємо звернути увагу на малиновий джемпер та сатинову спідницю, що допоможуть створити стильний лук для побачення, вечірніх посиденьок з подругами або урочистої сімейної вечері.

5.    Viva Magenta & Deep Ultramarine 8 (1).jpg Viva Magenta – чудова пара для усіх відтінків синього деніму. Джинси палаццо, прямі, мом або спідниця міді з розрізом – обирати лише тобі!

6.    Viva Magenta & Teal Blue 9 (1).jpg Комплементарні кольори утворюють найефектніші поєднання, оскільки максимально підкреслюють одне одного. Відтінки зеленого з малиново-червоним – perfect match для сміливих дівчат, що люблять бути у центрі уваги.

7.    Magenta Purple & Viva Magenta & Tangerine 10 (1).jpg Аналогова тріада – класична кольорова гармонія, що гарантує стильний образ. Viva Magenta у компанії холоднішого пурпурного відтінку та теплішого помаранчевого виглядає яскраво, але не забирає всю увагу на себе.

Ми вже встигли закохатися у Viva Magenta, тому очікуйте базові речі у кольорі року в нових колекціях SOLMAR!