1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. Про які речі не можна забувати в зимовий сезон

Про які речі не можна забувати в зимовий сезон

Зима - не привід відмовлятися від якісного і красивого одягу. Навіть в умовах суворих зимових морозів можна виглядати стильною, зберігаючи при цьому своє здоров'я. Головне при цьому - правильно підійти до складання гардероба. Про те, як підібрати ідеальний комплект речей на зиму, ви дізнаєтеся з нашої статті.

photo5296293927441247619 (1).jpg
Загальні рекомендації

Зима характеризується не тільки скороченням світлового дня, постійними морозами, обвітреними губами. Зниження температури дає можливість відточити свої навички складання гардероба. Якщо раніше нам здавалося, що зручність взимку залежить виключно від кількості одягнутих речей, то зараз можемо дотримуватися принципу «краще менше, та краще». Пропонуємо вам вивчити ТОП-5 базових речей для зимового сезону, які дозволять відчувати тепло і підкреслювати свою красу навіть в холодну погоду.

photo5296293927441247617 (1).jpg
Топ-5 базових речей на зиму

  1. Верхній одяг. Перед майбутніми холодами слід запастися хорошим верхнім одягом. У цьому сезоні як і раніше актуальна парка і стьобане пухово пальто, яке може бути з капюшоном або без нього. Краще віддати перевагу подовженою моделі, яка буде добре виглядати з брюками, спідницями, сукнями. Любительки класичного стилю можуть вибрати довге драпове пальто. Бажано, щоб воно було виготовлено з 100% -вої вовни і укомплектовано підкладкою.
  2. Сукня. Щоб залишатися жіночною під час холодної погоди, вибирайте трикотажне плаття довжиною до колін. Воно повинно бути виготовлено з щільного і м'якого трикотажу, який приємно зігріває і підкреслює переваги фігури. Модель може бути оздоблена круглим або V-подібним вирізом, коміром-стійкою або горловиною.
  3. Светр. У кожному жіночому гардеробі повинен бути запас теплих светрів і водолазок . Це база, на основі якої можна складати виграшні образи. Светр може бути з коміром-стійкою або довгою горловиною, а при його пошитті повинен використовуватися щільний трикотаж, кашемір або інші натуральні тканини.
    photo5296293927441247618 (1).jpg
  4. Кофти . Щоб урізноманітнити строгий костюм, що складається з брюк і жакета або спідниці і жакета, комбінуйте його з різними базовими кофтами. Вони також можуть бути з круглим або V-подібним вирізом, на ґудзиках, з вирізом човник. Переважно вироби з натуральної вовни, кашеміру або щільного трикотажу.
  5. Штани. Must-have для майбутньої і наступних зим - джинси з начосом або утеплювачем всередині. Їх можна носити взимку, прохолодною осінню або навесні. Краще вибирати сині, однотонні моделі без декору і потертостей. Зимові штани повинні мати класичний прямий силует. Переважно вироби з вовни або змішаних матеріалів чорного, сірого або темно-синього відтінку. Одна така пара в зимовому гардеробі на 50% вирішить проблему, що одягнути на роботу.