1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. З чим носити білі джинси?

З чим носити білі джинси?

До речі цього літа увійшли в моду білі цілком і повністю джинси. Від верху до низу цей колір покриває нижню частину тіла, повідомляючи про те, що довкола тепло та сонячно. До них легко підібрати верх, оскільки класичний відтінок і крій дозволяють комбінувати і яскраві, і пастельні тканини, а також деталі одягу, що обтягують і оверсайз. Якщо ви та дівчина, яка обов'язково створює образи у відповідності до останніх трендів, тоді неодмінно варто навчитися створювати аутфіти на основі білої пари джинс.
Screenshot_20200722-155441-02-min.jpeg
Як тільки літо приходить у місто, потрібно міняти нудний сіро-чорний одяг на світлий. І тому ідеальним рішенням стане покупка саме білих коттонових штанів. З ними можна комбінувати яскраві комплекти, які будуть актуальні у різних стильових напрямках, наприклад:
  • для офісного луку
  • для спортивного
  • для кежуал
  • для стріт-стайлу
Звичайно, не варто забувати про вимогливість білого кольору. Насамперед, він здатний візуально збільшити об'єм тіла. Тому з ним потрібно вміло поводитися: створювати баланс кольору верхніми деталями одягу. По-друге, він незамінний у разі, коли потрібно створити чітку лінію фігури. І з цим найкраще впораються саме джинси-скінні. У білому виконанні така модель надасть ногам контуру. А якщо ще й верх підібрати в такому ж світлому відтінку, тоді тотал-look візуально витягне ріст, що буде виграшним рішенням для дівчат низького та середнього зросту.

Білі джинси: як підібрати свою ідеальну модель?

Щоб оновлення гардероба не привело в глухий кут, і нові образи було легко збирати для повсякденних цілей, краще заздалегідь з'ясувати, яка модель стильних джинс йде вам найбільше. Не завжди мода відповідає вимогам жінок, оскільки фігури не відповідають модельним параметрам, а носити яскраві тренди хочеться всім. Тому рекомендуємо почати з малого: із визначення пропорцій тіла. Таким чином, у вас буде опис фігури, який стане основою вибору. А мода пропонує такі актуальні фасони джинс із білого котону:
скінні,
прямі з підворотом
бойфренди
балони
мом-Jeans.