1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. «КОЛИ НІЧОГО ВДЯГТИ»

«КОЛИ НІЧОГО ВДЯГТИ»

Як часто ти повторюєш фразу «нічого надіти»? Здавалося б, повна шафа речей, але кожен ранок починається із довгих роздумів і обіцянок самій собі «купити ТУ САМУ сукню або ТІ САМІ ШТАНИ», але правда в тому, що «ТА САМА сукня» не змінить ситуацію, якщо твій гардероб переповнений непоєднуваними речами і застарілими фасонами.

Особливо актуально фраза «нічого надіти» звучить під час зміни сезону. І щоб в новому сезоні не повторити ту ж помилку, створи свій базовий гардероб разом із SOLMAR.
І перше на що варто звернути свою увагу - це проста лаконічна трикотажна кофтинка. Вона дійсно є універсальною моделлю, яка виручить у будь-якій ситуації. Тому, ми підготували кілька цікавих поєднань, які позбавлять тебе від роздумів що і з чим поєднувати, а також допоможуть додати яскравих фарб у твій гардероб.
3 (1).jpg

Образ №1 «ВІДПРАВЛЯЮЧИСЬ НА НАВЧАННЯ»

Вирушаючи на навчання хочеться виглядати доречно і в той же час модно. Для створення подібних образів, ідеально підійде стиль casual - це однотонні водолазки, джемпери та футболки у поєднанні із джинсами і подовженими піджаками. Casual дозволяє виглядати стильно, при цьому дотримуючись ділового стилю.

Любителькам дивувати і виділятися рекомендуємо вибирати нестандартні аксесуари і взуття актуального фасону - вони роблять look більш стильним і яскравим, хоча ти, як і раніше, одягнена у джинси та кофтинку.

4 (1).jpg

Образ №2 «ПРАЦЮЮЧИ В ОФІСІ»

Зараз більшість компаній скасовують строгий діловий dress code і дають можливість носити в офісі речі більш яскравих кольорів і оригінальних фасонів, створюючи з ними модні сучасні комплекти.

Складаючи свій наряд для роботи не бійся експериментів з відтінками і аксесуарами, адже завдяки їм ти створиш свій неповторний стиль. P.S. з дамою, яка не боїться виділитись, завжди хочеться мати справу.

8 (1).jpgОбраз №3 «ДЛЯ ЗУСТРІЧЕЙ ЗА ЧАШКОЮ КАВИ»

Безсумнівно, базова кофтинка і джинси - це улюблені речі у гардеробі. Воно й не дивно, адже такий модний сет надзвичайно комфортний і що важливо, для його створення витрачається мінімум часу.

Ми впевнені, що вирушаючи на каву, тобі важливо відчувати комфорт і свободу рухів, тому такий комплект, як джинси і кофтинка, тут будуть досить доречні. Але не потрібно зупинятися на занадто простих поєднаннях. Вибирай джинси трендового крою: mom fit, slouchy або ж палаццо. А кофтинка? Нехай це буде водолазка, джемпер або светр насиченого відтінку, який підкреслить колір твоїх очей.

5.jpgОбраз №4 «ПОСПІШАЮЧИ НА ПОБАЧЕННЯ»

Романтичні вбрання особливо приємно складати, адже в таких образах можна сміливо експериментувати з фасонами і відтінками, довжиною спідниці, висотою підборів, та аксесуарами. Але головне завдання незмінне - це створення жіночного і легкого вбрання, який додасть впевненості, і не залишить нікого байдужим.

Для романтичного побачення обирайте платье на бретелях, воно особливо добре виглядає у поєднанні зі светром, накинутим на плечі. Таке вбрання досить стримане і в той же час спокусливе.

А якщо сукня не для тебе, тоді обирай трикотажну кофтинку пастельного відтінку, вона послужить прекрасною базою для твого look-у, додай до нього кілька аксесуарів - і ти обов'язково полониш його серце.

7.jpgОбраз №5 «ДЛЯ МОДНОЇ ВЕЧІРКИ»

Вирушаючи на модну тусовку не варто одягати занадто святковий одяг, іноді досить надіти білі брюки актуального крою, базовий гольф-водолазку і пов'язати на зап'ястя шовкову хустинку, або ж додати модний капелюх - подібний look випромінюватиме стиль та вишуканість.

6.png

Ми ще раз переконалися у тому, що наявність в гардеробі базової трикотажної кофтинки, робить створення модного LOOK-у не тільки безболісним, але й дарує особливе задоволення. Погодьтеся, коли всі речі легко поєднуються між собою, то все частіше хочеться експериментувати зі своїм стилем, а від цього поліпшується настрій і з'являється бажання красиво та стильно одягатися.