1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. Модні жіночі светри на цю зиму

Модні жіночі светри на цю зиму

Светр - це зручна річ, яка підійде під будь-який стиль. Одягнені під строгу спідницю-олівець, вони відмінно виглядають в офісі, а варто змінити спідницю на джинси, і ви готові до прогулянки.
photo5296293927441247520 (1).jpg

Модні светри 2020

Серед розмаїття моделей зустрічаються светри і кофти з вирізами, рукавами і без, відкритою спиною і плечима. Чим незвичніше рукава, тим цікавіше.

  1. З зав'язками або декоративною шнурівкою. Можуть бути розташовані в будь-якій частині: спереду, ззаду, на рукавах.
  2. Незвичайна форма рукава. Неповна довжина, фасони "дзвіночок" або "кльош" надають кофтам родзинку.
  3. Помпони або яскраві принти. Вони можуть бути як кольоровими, так чорно-білими. Такі моделі доповнять спортивні образи або вуличний стиль.
  4. Як і раніше актуальні светри-сукні і подовжені фасони.

photo5296293927441247521 (1).jpgЩорічний тиждень моди представила ще один тренд цього року - водолазки без рукавів. Вони мають прилеглу горловину, характерний вільний крій. Їх не обов'язково носити на голе тіло. Якщо ви любите багатошаровість, то під такою гольф підійде і сорочка, і плаття з довгими рукавами. Серед матеріалів як і раніше актуальні натуральні нитки.

Особливість орнаменту модних светрів

Для прогулянкових фасонів популярні всілякі принти, а ось серед орнаментів популярністю користуються смужки, ялинки або абстракція. Светри з коміром-стійкою або великої об'ємної в'язкою відрізняються різноманітністю відтінків. Образ запам'ятовується, якщо в ньому присутні яскраві кольори, які розбавляють сірі будні.

photo5296293927441247522 (1).jpg

З чим поєднувати наймодніші светри цієї зими 

Підбираючи джемпер або світшоти, постарайтеся відразу продумати з чим ви його будете носити. Натуральна вовна відмінно виглядає не тільки з джинсами, але і поверх сукні в стилі міді або спідниці з легких матеріалів. Такі поєднання дуже доречні влітку, коли ввечері на вулиці прохолодно. У такий році актуальними будуть широкі тканинні штани, в тому числі з щільної тканини, а також джинси. Крім класики, зверніть увагу на розкльошені до низу моделі або на фасони прямого крою з щільного деніму.

Якщо ви віддаєте перевагу класичним водолазкам з високим горлом, то додайте в свій гардероб утеплений блейзер. Ці дві речі складають чудовий дует, навіть в тому випадку, коли гольф пов'язаний з товстої вовни.

Із взуття можливі практично всі варіанти. До подовжених моделей і суконь хорошим доповненням стануть високі чоботи. Урізноманітнити образ допоможуть ботфорти із замші на плоскій підошві.