1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. Джинси з низькою посадкою як у нульові, як носити та з чим поєднувати

Джинси з низькою посадкою як у нульові, як носити та з чим поєднувати

Здавалося б, ще кілька сезонів тому дизайнери та стилісти вихваляли джинси з високою посадкою з 80-х, а тренд уже встиг згорнути у протилежний бік. Шанувальники молодих Брітні Спірс та Крістіни Агілери можуть зітхнути з полегшенням, у моді знову джинси з низькою посадкою. Однак тепер їх потрібно вміло комбінувати з сорочками, футболками, майками та іншими речами з повсякденного гардеробу, щоб не бути схожою на дівчину, яка застрягла у 00-х.
photo5278467596959723071 (1).jpg

Актуальні тренди

 Джинси з низькою посадкою – модель, у якої пояс знаходиться приблизно на 5-6 см нижче за пупок. Такий фасон дозволяє:

  • візуально подовжити тулуб,
  • підкреслити тонку талію,
  • продемонструвати плоский живіт та прес.
  • Справжню популярність модель набула наприкінці 90-х, а потім плавно перекочувала у нове тисячоліття. На той час джинси з низькою посадкою носили з ультракороткими топами, футболками та сорочками, зав'язаними у вузол під грудьми.Згодом тренд зжив себе, поступившись місцем джинсам із завищеною талією.
 У сучасній інтерпретації джинси з низькою посадкою відрізняються різноманітністю матеріалів та фасонів. Якщо раніше це були обтягуючі моделі, низьку посадку можна зустріти у прямих, розкльошених, широких джинсів.
Що стосується матеріалів, то ця модель найчастіше шиється з деніму. При пошитті широких і розкльошених виробів зазвичай використовується щільніший джинс, при пошитті скінні - тканина-стрейч, яка добре сидить по фігурі.
photo5278467596959723069 (1).jpg

Як і з чим носити джинси із низькою посадкою?

Белла Хадід, Емілі Ратаковські та Кендал Дженнер – модниці, яким ми зобов'язані за повернення цього тренду. Не дивно, що саме вони віддають перевагу джинсам з низькою посадкою, враховуючи, що їхні плоскі животи є чи не твором мистецтва. Однак у повсякденному житті дівчатам, які не мають такої точеної фігури, потрібно вміти носити популярну модель з нульових. Ідеальним доповненням до неї стане:

  • майка трикотажна на бретелях;
  • шовковий топ у піжамному стилі;
  • довга футболка, один край якої можна заправити;
  • водолазка гольф;
  • трикотажна кофта;
  • об'ємна блуза;
  • боді або комбідрес.
    photo5278467596959723070 (1).jpgЯкщо вам все ж таки хочеться продемонструвати плоский животик, можете надіти кроп-топ, топ-бра або футболку, зав'язану на вузол. Однак верх має бути базовим. Краще віддати перевагу лаконічним моделям – білій футболці, трикотажній майці, шкіряному топу. Поверх них можна накинути мішкуватий блейзер, оверсайз-сорочка або кардиган. Мішковатий верх допоможе підкреслити точену талію та врівноважити образ. У такому вбранні можна сміливо вирушити у кіно, на дружню вечірку чи вечірню прогулянку.
    До джинсів із низькою посадкою підходить практично будь-яке взуття. Однак у цьому випадку також важливо дотриматися балансу. Занадто жіночний і навіть «ванільний» образ можна врівноважити грубими черевиками або ретро-кросовками. Якщо ви хочете додати йому елегантності, надягніть туфлі на шпильці або ботильйони.