1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. SATIN COLLECTION BY SOLMAR

SATIN COLLECTION BY SOLMAR

Універсальний базовий гардероб – це абсолютна панацея від «нічоговдягнути» ситуацій. Його складає одяг лаконічного дизайну з комфортних матеріалів, однак необов’язково суто повсякденного призначення. Це може бути річ-хамелеон, що має стилістичну виразність, проте залежно від взуття, аксесуарів та макіяжу може виглядати дуже по-різному та бути доречною у будь-якій ситуації. Сукня-комбінація – це безумовно одна з таких речей. Її жіночність, чуттєвість та елегантність з різною інтенсивністю проявляється у поєднаннях з перлами та підборами, косухою та грубими черевиками або джинсовкою та кросівками, надаючи особливого вайбу як святковим, так і повсякденним образам. Естетика і функціональність slip dress надихнули нас на створення міні-колекції сатинового одягу.

DSC_3269 (1).jpg

Нова сатинова капсула від SOLMAR – це любов з першого дотику. Приємний до тіла матеріал гарно спадає по фігурі, підкреслюючи жіночні лінії, а мінімалістичний дизайн дозволяє стилізувати кожну річ дуже по-різному. У лінійку увійшли три базові моделі: сукня у білязняному стилі, топ-майка вільного силуету та спідниця міді з ефектним розрізом.
Сатинова сукня прямого крою – це класика поза часом, що завжди актуальна. Slip dress гарно поєднується з різними піджаками, джинсовками та об’ємними светрами, тому це річ, яка буде збирати компліменти не тільки влітку. У повсякденних образах теплого сезону варто робити акцент на трендове поєднання кольорів та лаконічні аксесуари, не зловживаючи жіночністю. Святковий look з сатиновою сукнею створити надзвичайно просто – босоніжки на підборах, маленька шкіряна сумочка та прикраси подарують незабутній образ.
MyCollages (1).jpgТоп на бретелях – річ, що додає тендітності будь-якому образу, та при цьому виглядає достатньо лаконічно. Його можна комбінувати з різними джинсами та класичними брючними костюмами, а для особливих випадків – з сатиновою спідницею. Наш фаворит – total white образ з джинсами палаццо, що виглядає просто та ефектно водночас.
MyCollages.jpgСпідниця з розрізом – новий хіт гардеробу. Сатин гарно підкреслює фігуру, не облягаючи її надто щільно, тому спідницю можна додавати і в повсякденні образи з трикотажними топами, футболками та піджаками. Особоливо актуальне поєднання цього сезону – сатинова міді та в’язаний топ або кардиган. Контраст фактур можна підкреслити однаковими відтінками обох речей або обрати протилежні кольори для максимально яскравого образу. Довжина спідниці дуже універсальна за рахунок розрізу, що створює вертикаль та візуально видовжує фігуру, тому пасуватиме дівчатам будь-якого зросту.
MyCollages (2).jpgЕстетика комфорту – ідея on repeat, що завжди наповнює наші думки у процесі роботи над кожним новим дропом. Насолоджуйтесь!