1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. Black Friday – наймасштабніший сейл року

Black Friday – наймасштабніший сейл року

Чорна п’ятниця – головний розпродаж року, коли за найприємнішими цінами можна оновити гардероб, придбати нові гаджети або курси для навчання та саморозвитку. Свято шопінгу вже близько, тому саме час подумати про свій wish list та пригадати, з чого все почалося.

ІСТОРІЯ BLACK FRIDAY

Існує чимало версій про те, чому саме остання п’ятниця листопада стала визнаним днем наймасштабніших розпродажів по всьому світу. Однак усі вони сходяться в одному: традиція з’явилася в США у другій половині ХІХ століття. А вже у 1966 вона поширилася за межі країни завдяки молодому продавцю Френку Вулворту, який без погодження з власником магазину продав усі сезонні товари по 5 центів. Акція мала приголомшуючий успіх, а чорною цю п’ятницю назвали тому, що у бухгалтерських книгах того часу прибутки записували чорними чорнилами. Для багатьох назва мала і певні негативні асоціації, були спроби перейменувати свято на Велику п’ятницю, але загальновживаною стала саме Black Friday.
photo_2022-11-18_18-48-12 (1).jpg

ЯК ПІДГОТУВАТИСЯ ДО BLACK FRIDAY ТА МАКСИМАЛЬНО ЗАОЩАДИТИ

1. Складіть список покупок. Це суттєво спростить вибір та заощадить час. Якщо плануєте купити новий светр, водолазку, джинси або взуття та аксесуари, зробіть розбір гардеробу (самостійно або зі стилістом) і визначте, які саме кольори та фасони вам потрібні. Такий підхід точно перетворить шопінг на свято, а нові речі радуватимуть вас не лише у момент покупки.

2. Обирайте базові речі. Звісно, є величезна спокуса купити максимально цікаві та трендові дизайни з великими знижками, однак найкраще рішення – зробити ставку на лаконічний крій, що ніколи не виходить з моди.

3. Слідкуйте за новинами улюблених брендів Чимало магазинів починають розпродаж за кілька днів до Black Friday, тому варто моніторити їх соцмережі та сайти, щоб найбажаніші позиції не виявилися sold out.

4. Поєднуйте online та offline шопінг. Звісо, зазвичай онлайн усе набагато швидше, проте задоволення від примірки – окремий вид прекрасного та найкращий спосіб обрати річ з ідеальною посадкою.

5. Подбайте про подарунки заздалегідь. Чорна п’ятниця – найкращий час не тільки для втілення власних мрій, а й для придбання новорічних презентів друзям та рідним. 

312A8564 (1).jpg

КОЛИ СВЯТКУЮТЬ BLACK FRIDAY 2022

Чорна п’ятниця у 2022 році припадає на 25 листопада. Зазвичай знижки починаються раніше і тривають усі вихідні.

SOLMAR BLACK FRIDAY SALE

Улюблений бренд базового одягу підготував шалені знижки до -60% на все! Переходь на вкладку SALE, де тебе чекають:

-       кофти та джемпери від 299 грн
-       боді від 349 грн
-       гольфи та водолазки від 389 грн
-       теплі светри від 649
-       джинси від 749 грн
-       сукні від 999 грн

Обирай якісний трикотаж та денім з ідеальною посадкою за найвигіднішими цінами сезону на сайті або у мережі брендових магазинів!

IMG_9007 (1).jpg SOLMAR – ми перетворюємо шопінг в Україні на свято!