1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. Речі, з якими зимовий сезон стане затишним і бажаним

Речі, з якими зимовий сезон стане затишним і бажаним

Багато жінок чекають настання зими з певною обережністю. Їм здається, що тепер доведеться кутатися в безрозмірні светри, жертвуючи власною привабливістю заради комфорту. Насправді взимку можна виглядати стильною і модною, зберігаючи при цьому своє здоров'я і підкреслюючи красу. Потрібно лише уважно підійти до складання гардероба на холодний сезон. Ми зібрали список жіночих речей, з якими зимові образи стануть більш привабливими, теплими і затишними.

photo5296293927441247631 (1).jpg
Основні нюанси

Насамперед варто відзначити, що зимовий гардероб не має чіткої прив'язки до певного сезону. По суті, в нього входить той самий одяг, який ми носимо пізньої осені або прохолодною весною. До того ж, якщо верхній одяг підібраний правильно, то під нього можна одягати навіть більш легкі речі, призначені для прохолодного літа.

При виборі одягу на зиму завжди потрібно орієнтуватися на матеріали. Це повинна бути натуральна або сумішеві тканину - шерсть, кашемір, драп, твід, щільний трикотаж. вони:

  • володіють високими теплоізоляційними властивостями
  • пропускають вологу
  • не подразнюють шкіру
  • не сковують в рухах

photo5296293927441247630 (1).jpg
При дотриманні рекомендацій виробників ці тканини зберігають свою форму після прання.

Зимовий одяг повинен мати мінімумом декору. По-перше, він тільки ускладнює річ. По-друге, при низькій температурі декор охолоджується, доставляючи незручності. Якщо хочеться виділитися, можна вибрати річ незвичайної в'язки або з оригінальним малюнком. Такі прикраси ніяк не вплинуть на теплоізоляційні властивості светри або світшоти. Що стосується фурнітури, то на зиму краще брати одяг на блискавки. Речі на ґудзиках або клепках пропускають холодне повітря і випускають тепло.

Топ-5 базових речей на зиму

Щоб відчувати комфорт і тепло холодною зимою, не обов'язково скуповувати всі светри і джемпери . Досить скласти гардероб з базових речей. Комбінуючи їх між собою, можна створювати оригінальні образи на кожен день.

Основою зимового гардеробу є верхній одяг. У сезоні зима 2019-2020 і раніше актуальні дуті куртки. Найкраще вибирати одяг, в якому в якості наповнювача виступає гусячий пух. Він  зможе витримати будь-які морози. Бажано, щоб модель була оснащена водовідштовхувальним просоченням, яка буде легко переносити вологі опади. Жінки, які віддають перевагу класичному стилю, крім пуховика, можуть обзавестися шубою зі штучного хутра або пальто з 100% вовни з хорошою підкладкою.

photo5296293927441247627 (1).jpg
Що стосується другого шару одягу, то ми склали список речей, які можна вважати must have майбутнього сезону. До нього увійшли:

  1. Светр з високим горлом. Коли на вулиці йде сніг або дмуть холодні зимові вітри, особливо приємно кутатися в теплий светр. Бажано, щоб у нього був високий комір, який захистить горло і збереже здоров'я. Якщо ви не любите моделі типу оверсайз, виберіть обтягуючу водолазку в мілкий рубчик. Вона має бути виготовлена ​​з м'якої вовни або щільного трикотажу. Ці матеріали доставляють приємні тактильні відчуття, не сковують в рухах, не подразнюють шкіру. Підібрати моделі з високим горлом і коміром стійкою, виконані в самих різних кольорах, можна в нашій колекції.
  2. Базова кофта. Якщо через дрес-код на роботі чи навчанні ви змушені постійно ходити в класичному одязі, доповніть гардероб базовими трикотажними кофтами. Можете вибрати модель з круглим вирізом, вирізом «човник» або з V-подібним вирізом на ґудзиках. Як правило, такі кофти виготовляються з м'якого, але щільного трикотажу, який добре зігріває і приємно прилягає до тіла. Різноманітність забарвлень дозволяє підбирати кофти під будь-яку класичний або неформальний одяг.
  3. Штани. Щоб відчувати тепло в особливо прохолодну погоду, постарайтеся обзавестися парою теплих штанів. Якщо побачите джинси з начосом або утеплювачем, обов'язково додайте їх в особисту колекцію. Вони стануть в нагоді взимку, прохолодною осінню або навесні. Якщо ви віддаєте перевагу штанам, вибирайте прямі класичні моделі. Бажано, щоб вони були виготовлені з натуральної вовни.
  4. Сукня. Зима - не привід відмовлятися від красивих суконь. Тим більше що в нашій колекції можна знайти цікаві моделі з щільного теплого трикотажу. Вони підкреслють красу фігури, добре зігрівають, дарують свободу рухів. Ви можете вибрати сукню з круглим або V-подібним вирізом, коміром стійкою або високою горловиною. Залежно від обраного кольору, таку річ можна одягнути на роботу, навчання, в ресторан або на дружню вечірку. При необхідності образ можна доповнити жакетом або теплим кардиганом.
    photo5296293927441247628 (1).jpg
  5. Термобілизна. Найважливішим елементом зимового образу, який прихований від оточуючих, є термобілизна. Навіть відомі дизайнери стали додавати в свої колекції термо-лосини, термо-кофти і цілі комплекти. Їх можна одягати під сукні, кофти, спідниці, відчуваючи при цьому максимальний комфорт і тепло. Деякі моделі наділені обтягуючими властивостями, тому корегують силует і роблять фігуру більш точеною.

На окрему увагу заслуговує взуття на зиму. На цей сезон краще відмовитися від каблуків. Віддайте перевагу моделям на плоскій підошві або невеликій платформі. Вони будуть відмінно поєднуватися з речами, які ми описали вище. Ідеальний вибір - утеплені черевики челсі, Тімберленд або класичні чорні черевики на шнурівці. У такому взутті ви зможете спокійно пересуватися як по заметах, так і по слизьких тротуарах. Якщо є можливість, вибирайте вироби на гелієвій або рифленій підошві. 

Це лише базовий список речей, які повинні бути присутніми в жіночому гардеробі на зиму. Його можна змінювати, доповнювати, скорочувати, додаючи в нього одяг, який краще вписується в повсякденне життя, власні переваги або бюджет. Відштовхуючись від них, можна скласти капсульну колекцію, яка дозволить навіть в суворі морози відчувати себе стильною і красивою.