1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. 10 модних образів: як стильно носити жіночу сорочку

10 модних образів: як стильно носити жіночу сорочку

Стежить жінка за модними тенденціями чи ні, все одно у її голові звучить питання «що вдягнути». Друге питання, яке часто непокоїть жіночий розум, – це «що купити» з одягу, щоб нові деталі гардеробу поєднувалися з колишніми. Якщо ви не знаєте, з чого почати оновлення, радимо придбати одну або кілька сорочок. З ними можна створити 10 модних нових образів і відчувати себе чарівною.
photo5276055916988444419.jpg

Різновиди жіночих сорочок

Коли йдеться про блузу, то перше, що спадає на думку жінці, - це офісний look. Але авторитетні видання зі світу моди та соціальні мережі руйнують цей стереотип. Сьогодні у тренді свобода вибору, тому сорочка вільно кочує з консервативного стилю до романтичного, з кантрі до гранжу або до морської.

Створити повсякденний лук або стильний новий образ на вихід допоможуть такі сорочки:
біла класичного крою (з гострим комірцем та довгим рукавом);

  • однотонна будь-якого відтінку (рожева, коричнева, блакитна);
  • у клітину або смужку;
  • у цятку або дрібний квадрат;
  • з вишивкою;
  • із художнім принтом.
  •  Контурний принт на білому фоні – це безпрограшний варіант стилю casual. Вибирайте сміливі варіанти, такі як: асиметрично нанесене зображення обличчя, геометричні малюнки та сміливіші картинки – зірки або рибки.
Також для оновлення гардеробу можна купити сорочку не класичного крою, а модерного фасону, наприклад:
  • з вирізом на спині,
  • з асиметричними вирізами з боків
photo5276055916988444420.jpgЯкщо зважилися на покупку одягу з яскравим принтом, то не ховайте малюнок за пояс. Вибираючи однотонну тканину, доповніть образ яскравими аксесуарами: кольє, браслетом або поясом з баскою.

Сорочка та спідниця

Швидше за все, у вашому гардеробі є хоча б одна спідниця простого фасону: прямого крою або складочки. Але як тільки ви купите якісно пошиту сорочку свого розміру, вам захочеться придбати ще кілька спідниць. До однієї і тієї ж обновки можуть підійти:

  • спідниця олівець;
  • у дрібну складку (плісе);
  • довжина міді, міні чи максі.
Головне, вміло поєднуйте колір сорочки з кольоровою гамою низу. Якщо верх однотонний, то спідниця може бути яскравою, і навпаки. Для молодих дівчат підійде лук, складений з короткої спідниці, а також сорочки, заправленої за пояс.
photo5276055916988444478 (1).jpg

Сорочка плюс штани чи джинси

Які штани ви носите найчастіше? Якщо відповідь – класичні зі стрілками, тоді вибирайте до них один із наступних типів сорочки:

  • класичний фасон з високим комірцем,
  • з коротким коміром-стійкою,
  • із розрізом на запах.
Якщо у вас брюки-дудочки, то придивіться до варіантів із дрібним візерунком. Так ваш образ буде досить стильним і скромним. Якщо створюєте look на основі улюбленої пари джинс, то сміливо вибирайте яскраві кольори. Наприклад, світло-сірі або блакитні джинси з модного крою mom-jeans відмінно комбінуються з сорочкою:
до клітки,
з принтом по нижньому краю,
з бічними розрізами та фалдами асиметричної довжини.
photo5276055916988444421.jpg

Сорочка та шорти

Якщо любите носити шорти, вибирайте до них гідний верх. Короткі шорти можна врівноважити довгою сорочкою, частина якої буде заправлена, а частина - вільно спадати. Її можна повністю розстебнути, додавши до однотонних шортів яскраву футболку. Або вибирайте джинсові шорти і білу блузу з краями, що розвиваються. Таке поєднання не залишає тренди останніх пару років.

Креативні образи із сорочкою

Креативні образи негаразд складні, як здається здавалося б. Адже це стандартна комбінація у незвичайному виконанні. Візьміть один з поданих нижче цибуль з готовим акцентом, і ви точно опинитеся в центрі уваги:

  • укорочені штани та джемпер з круглим вирізом поверх сорочки з гострим коміром, плюс туфлі-човники яскравого кольору та клатч у тон взуття;
  • джинси мом, білі кросівки, базова футболка та блуза крою оверсайз плюс сумка-рюкзак;
  • одягніть класичну сорочку задом наперед, укутавшись у великий піджак і спідницю-футляр, залишивши відкритими лише кісточки (акцент на взуття та аксесуари);
  • жилет з однотонної тонкої вовни поверх блузи в дрібний квадрат чудово обіграють нудний низ із простої спідниці та зручних офісних туфель.
    photo5276055916988444422.jpgУ каталог онлайн-магазину Solmar входить практичний одяг, який представлений у великій кольоровій гамі. Ви легко складете новий лук в класичній палітрі (чорну, білу, сіру) або додайте в улюблений комплект трендові відтінки (пудра, ментол, мандарин). Якщо ви вивчаєте поради професійних стилістів, то, напевно, засвоїли, що базові речі чудово комбінуються. Для створення нового образу скористайтеся готовими аутфітами, які легко скласти із моделей сучасного одягу для жінок, представлених у нас.
    Якщо ви у пошуках свіжих ідей та вдалих покупок, тоді ласкаво просимо до Solmar!