1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. 5 порад, як знайти свій стиль в одязі жінці

5 порад, як знайти свій стиль в одязі жінці

Бажаєте змінити свій гардероб відповідно до моди, який при цьому відобразить ваші уподобання? Якщо щоденні збори викликають почуття дискомфорту, то настав час визначитися, який стиль одягу здатний розкрити вашу індивідуальність. Розпочати вибір нових речей можна з каталогу Solmar. У нашому онлайн-маркеті ви знайдете:

  • універсальні та креативні фасони,
  • великий вибір відтінків,
  • одяг якісного пошиття.
Також ви знайдете готові аутфіти, які допоможуть змінити гардероб. Асортимент Solmar дозволяє купити всього кілька речей, які з легкістю можна використовувати в десятках стильних образів. Використовуйте послідовно наші 5 порад щодо пошуку стилю, щоб максимально розкрити свою особистість через зовнішній вигляд.
photo5276055916988444348.jpg

1. Шукайте натхнення

Пошук натхнення у моді – завдання, яке під силу кожній дівчині. Для початку згадайте зірок, чия краса та манера одягатися (у повсякденному житті та під час світських раутів) вас захоплює. Також можна записати імена персонажів із фільмів або серіалів, де вам сподобався стиль героїні. Це може бути:

  • епатаж Керрі Бредшоу,
  • міська елегантність сестер Олсен,
  • чудове вбрання з червоних доріжок,
  • стримані костюми ведучих на ТБ та інше.
За допомогою хештегів вивчіть якнайбільше модних образів у Instagram або Pinterest. Записуйте кожну деталь, що вас зацікавила: крій спідниці, колір футболки, зачіску або сережки. Чим більше список, тим більше шансів, що новий гардероб дійсно відображатиме ваші уподобання в моді та комфорті, а також підкреслить вашу індивідуальність.
photo5276055916988444351.jpg

2. Наведіть порядок

Не купуйте нові речі, доки не звільните для них місце у своїй шафі. Відсортуйте ті, що не носили протягом останнього року. Будьте чесні з собою: деякі спідниці, сукні, піджаки ви не одягнете ніколи. Не забудьте про домашній та спортивний гардероб. Залиште джинси, якісні тренчі та штани класичного крою, які, швидше за все, не вийдуть із моди.

  • Все, що залишили, класифікуйте по порядку частоти використання:
  • для навчання чи роботи,
  • для прогулянок,
  • для відпустки,
  • на вихід.
У кожній категорії створіть комбінації. І тільки тепер ви ясно побачите, якого одягу не вистачає для створення бажаного вигляду (схожого на картинки в Pinterest).
photo5319083161352777019-min.jpg

3. Купуйте з розумом

Логіка не перешкода красі чи комфорту. Щоб робити покупки з розумом і не шкодувати про гроші, витрачені даремно, рекомендуємо:

  • вивчати асортименти товарів без знижок;
  • купувати нові речі, що підходять за кольором або фактурою до колишніх;
  • набувати якісного одягу;
  • не створювати образ навколо аксесуарів;
  • брати лише свій реальний розмір.
Купівля під впливом емоцій може спричинити нові витрати. Наприклад, сумка нестандартного дизайну або взуття яскравого кольору потребують правильної комбінації з одягом.

4. Врахуйте свій спосіб життя та цілі

Детальний список, складений вами про вас, допоможе вам знайти ваш стиль. Запишіть, де протягом останнього року ви були найчастіше і де плануєте бути наступного року. При описі використовуйте своє реальне оточення, місця відвідування, дрес-код заходів. Вибір місць і оточення може змінитися, але гардероб теж можна частково оновити.
photo5219698773469539951 (1).jpg

5. Запасіться аксесуарами

Не нехтуйте покупкою аксесуарів. Так, їх варто вибирати в останню чергу, але це не зменшує їх значення. Сережки, кольє, браслети, тонкі ланцюжки, хустки, ремені та сумочки здатні дивовижним чином підкреслити вашу красу. Тому обов'язково перегляньте свою дошку в Pinterest відповідно до трендів купіть кілька прикрас.

Перед визначенням стилю та покупками обновок рекомендуємо визначити свій кольоротип. Це допоможе правильно поєднувати відтінок шкіри та волосся з кольором тканини. Також радимо скласти список базових предметів жіночого гардеробу (спідниця, штани, тренч, футболка, джинси тощо) з урахуванням деталей, які ви носите постійно.

Дана класифікація дозволить заощадити гроші та місце у шафі. А онлайн-маркет Solmar заощадить ваш час у пошуку якісного одягу. Головне – не відкладати на завтра те, що можна купити вже сьогодні.