1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. База бути собою

База бути собою

Ми так часто не наважуємося проявитися через страх осуду. Прагнемо відповідати чужим очікуванням. Приховуємо справжні емоції, бо намагаємось бути зручними.

Ти хочеш бути хорошою для всіх, а все, що треба — це просто бути собою. Це і є твоя база.

SOLMAR — база бути собою (легкою, грайливою, вимогливою, щасливою, засмученою, емоційною, сильною, вразливою, яскравою, неідеальною, різною…) Дозволити собі лити сльози, коли боляче, сміятися на весь голос, коли радісно, ділитися емоціями, коли вони переповнюють. Хто б що не говорив, пам'ятай, що в тебе є ти. Справжня ти.DSC_0016.jpgЦі тези лежать в основі нашого весняного кампейну, ідея якої народилася в колаборації з відомою співачкою, блогеркою, ведучою подкасту “Не Ідеальна я” Анною Трінчер. Ми запросили стати обличчям нового кампейну саме Анну, бо зараз вона сама переживає період особистих трансформацій і транслює цінності, які ми хочемо донести до кожної SOLMAR girl.0626.jpgВсі ми щодня відчуваємо тиск суспільних стереотипів. Мета кампейну — нагадати кожній дівчині, що неможливо бути ідеальною, але можна і варто бути справжньою. Разом з Анною хочемо закликати кожну дівчину дозволяти собі проживати різні емоції, не боятися помилок, почуватися привабливою без косметики, приймати себе в різних станах.

База бути собою — це проявлятися так, як хочеш. Плакати, коли щось не виходить, а потім пробувати знов. Перетворювати помилки на перемоги. Довіряти власним відчуттям. Жити своє найкраще життя попри все.внутрішній.jpgМи створюємо речі, які пасують до кожної твоєї емоції, допомагають почуватися собою у всіх можливих ситуаціях. Ми хочемо, щоб кожна дівчина мала сміливість бути справжньою, могла змінювати буденні аутфіти так, як їй заманеться, і пам’ятала, що:

База — це бути собою!