1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. Гайд по футболках колекції весна-літо від SOLMAR

Гайд по футболках колекції весна-літо від SOLMAR

Ідеальний базовий одяг – це те, за що українські дівчата так люблять наш бренд. Простота та лаконічність речей SOLMAR створює нейтральну основу для образів практично у будь-якому стилі. При цьому мінімалістичний дизайн неможливо назвати одноманітним, адже естетика базового гардеробу побудована на тонких нюансах у пропорціях, властивостях матеріалів та гармонійній палітрі. У колекції SOLMAR весна-літо 2022 представлено вісім моделей футболок, що відрізняються за кроєм та складом матеріалу, тому ми вирішили детальніше розповісти про кожну з них у цьому гайді та допомогти з вибором моделі, що пасує саме тобі.

1. Базова футболка (арт.198)
1-min.jpgБестселлер SOLMAR - базова футболка з гладенького бавовняного трикотажу середньої щільності. Вона має універсальний прямий крій з круглою горловиною, який пасує абсолютно всім дівчатам, тому саме її ми розробили у неймовірно широкій палітрі з 20 відтінків. У білому кольорі ця модель – та сама класика поза часом, яку можна одягнути наосліп з будь-якими джинсами та косухою, класичним брючним костюмом, спортивними джогерами або сатиновою спідницею і виглядати неперевершено. Пастельні відтінки підкреслять ніжність та жіночність навіть у найбільш повсякденних образах. Трендові насичені кольори (електрик, помаранч, зелений, фуксія) надають лаконічному дизайну ефектності та завдяки цьому можуть бути модним акцентом, наприклад, у білому або чорному total look.

2. Базова футболка з коротким рукавом (арт. 164)
2-min.jpgЩе один безумовний хіт – базова футболка з коротким рукавом. Вона виконана з тонкого бавовняного трикотажу, тому гарно підкреслює фігуру, але не прилягає занадто щільно. Це ідеальний вибір для найтепліших днів. Достаньо тонкий матеріал дозволяє красиво заправляти футболку під пояс джинсів, шортів та спідниць з високою посадкою без утворення жорстких складок. У цій моделі ми зробили ставку на стримані пастельні кольори, що складають основну частину палітри.

3.   Футболка з імітацією кісточок (арт. 20203)
3-min.jpg
Облягаюча футболка в рубчик з імітацією кісточок – оригінальна модель на перетині базового мінімалізму та гарячого тренду. Варіації на тему корсетів вже кілька сезонів поспіль не покидають топ актуальних тенденцій, тому у лаконічному дизайні повсякденного трикотажу вони також проявляються. Ця футболка найкраще пасує струнким дівчатам з типом фігури «пісочний годинник», а для максимального підреслення тонкої талії рекомендуємо заправляти її під пояс брюк та спідниць. Наш фаворит цього сезону – образ зі світлим класичним костюмом та босоніжками на піборах.

4. Футболка-поло (арт. 1730)
4-min.jpgФутболка-поло з комірцем та білими смужками – альтернатива звичним трикотажним футболкам, що не поступається їм в універсальності та комфорті. Злегка вільний об‘єм та м’який комір додають будь-якому образу розлабленості та елегантності водночас. Поло ідеально поєднується з джинсами мом, шортами та міні-спідницями. У насиченому зеленому та чорному кольорі ця модель – стильний акцент в білому total look.

5. Укорочена футболка (арт. 20260)
5-min.jpgБазова укорочена футболка прилеглого крою – must have цього сезону. Лаконічний дизайн та м’який віскозний трикотаж в рубчик роблять цю модель дуже універсальною та комфортною, як друга шкіра. Укорочена футболка підкреслить струнку фігуру, як самостійна річ з джинсами, також це дуже зручна основа образів з піджаками та джинсовками.

6. Футболка oversize (арт. 20238)
6-min.jpgФутболка вільного крою з підкоченим рукавом. Модель виконана з щільного бавовняного трикотажу, який гарно тримає форму та довго носиться, а універсальний крій та розмір пасує усім без винятків. Це база для комфортних, розслаблених та сучасних образів. Струнким та високим дівчатам пасуватиме образ з футболкою oversize, джинсами палаццо та кросівками, дівчатам невисокого зросту краще обирати джинси мом. Палітра складається з дев’яти пастельних та базових відтінків, які легко вписати у будь-який гардероб.

7. Футболка з овальним вирізом (арт. 628)
7-min.jpgОблягаюча футболка з овальним вирізом – одна з найжіночніших моделей у колекції. Віскозний трикотаж в рубчик легкий та приємний на дотик, а завдяки вмісту у складі еластану вона ідеально сидить по фігурі. Поглиблений виріз горловини гарно акцентує увагу на витончених лініях шиї та ключиць. Ця модель представлена у широкій гамі з одинадцяти соковитих відтінків та двох ахроматичних (чорний та білий), тому легко обрати саме свій колір.

8. В’язана футболка (арт. 9425)
8-min.jpgВ’язана базова футболка. Модель виконана з тонкого трикотажу, у складі якого лише натуральні волокна (бавовна та віскоза), тому чудово підходить для весняних образів. Кольорова гама відповідна – до неї увійшли 5 найактуальніших базових кольорів цього сезону: лимонний, блакитний, молочний, чорний та білий. . Доповніть футболку джинсами палаццо або мом та вкороченим піджаком з нової колекції, додайте лофери на масивній підошві і ви отримаєте чудовий повсякденний look. Більш романтичне поєднання вийде з сатиновою спідницею, двобортним піджаком, ботильйонами на підборах та блискучою сумкою.

Базова футболка – це не просто зручний та звичний одяг. Це спосіб життя активної дівчини, що цінує власний час, комфорт і естетику кожного дня.