1. Інтернет-магазин жіночого одягу Solmar
  2. Блог
  3. Як одягатися стильно та недорого. Наші поради дівчатам та жінкам

Як одягатися стильно та недорого. Наші поради дівчатам та жінкам

Як ви вважаєте: одягатися стильно і при цьому недорого – реальність чи міф? Якщо вам цікава відповідь, тоді наша стаття для вас. Прості поради навчать заощаджувати без шкоди вашому стилю, а також носити нові вбрання з більшою впевненістю. Каталог інтернет-магазину Solmar допоможе знайти базові компоненти жіночого гардеробу, які стануть ключем до створення кількох нових образів.
photo5276055916988444447.jpgНа думку модних видань та популярних блогерів-стилістів, зовнішній вигляд сучасної жінки залежить від багатьох факторів. До таких відносять не тільки покупку нових речей, але й уміння:

  • виглядати відповідно до місця та події,
  • поєднувати кольори та фактури,
  • створювати комплекти одягу в одному стилі,
  • підбирати доречні аксесуари,
  • вибирати та носити якісне взуття,
  • визначати свій кольоротип, точний розмір та тип фігури.
Стильною можна назвати ту жінку, готовий образ якої створює враження красивої та впевненої у собі модниці. Правильно створений лук запам'ятовується цілком. Тому так важливо розбиратися в насиченості та яскравості відтінків, а також пам'ятати про елементи етикету при виборі зачіски, манікюру та прикрас. Це допоможе виглядати гідно. Тобто в основі недорогого та при цьому стильного жіночого образу лежать знання та навички.
photo5276055916988444449.jpg

На чому можна, а на чому не можна економити

Поради щодо економії на оновленні гардеробу – це інформація, яка однаково підійде шанувальницям мас-маркету та любителькам одягу класу люкс. Тому вибирати нові вбрання потрібно не за рекомендаціями дизайнерів haute couture, а керуватися власними уподобаннями та способом життя. Виходячи з даних критеріїв шопінгу, переходимо до відповіді на запитання: на чому реально можна заощадити, а на чому ж не варто.

Якщо ви хочете виглядати актуально та стильно завжди, рекомендуємо левову частину бюджету для шопінгу витрачати на:

  • якісне взуття,
  • базові предмети гардеробу,
  • найбільш використовувані аксесуари.
Все, що не входить до цього списку, залишається на перевагу жінки, яка самостійно збирає свій look. Головний принцип - не можна економити гроші на тих речах, які ви плануєте носити часто. Особливо це стосується офісних комплектів та сезонного верхнього одягу. У цьому випадку вважаються неприпустимим неякісна фурнітура, шви або розтягнута тканина, які є частими супутниками недорогих деталей гардеробу. Тому ретельно вибирайте штани та джинси, сорочки та джемпера, на які варто витрачати гроші.
photo5276055916988444446.jpg

Поради щодо створення ідеального образу

Ваш щоденний лук здатен відобразити настрій або зіпсувати його. Щоразу, подумки приміряючи на себе вбрання з онлайн-магазину, звіряйте майбутню покупку з одягом, що вже є. Купуйте ту річ, яку носитимете в різних комбінаціях. Наприклад, чорний пояс-баска відмінно поєднується з білою класичною сорочкою, яскравою однотонною сукнею або підкреслить фігуру з верхом з джинсування оверсайз.

Трендові речі мають короткий термін. Тому недорогий актуальний лук складається здебільшого з класичних моделей, доповнених трендовими акцентами – взуттям, сумкою або шарфом. Окрім основних правил, економити допоможе:

  • вибір одягу точно за розміром;
  • вибір крою, здатного підкреслити всі переваги фігури;
  • дотримуватися дрес-коду заходу.
photo5276055916988444448.jpgОстанній лайфхак з недорогого створення вбрання зі смаком – це стильні відтінки. Особливо це правило враховуйте під час створення total color look. Огляд зоряних виходів у стилі тотал лук демонструє, що:
  • молочний виглядає дорожче за білий,
  • глибокий смарагдовий багатший теплого зеленого,
  • офісний сірий краще замінити на елегантний сіро-блакитний,
  • приглушений рожевий, на відміну від яскравого, створює презентабельну жіночність.
Якщо не любите носити яскраві кольори, тоді підберіть свій відтінок бежевого, який формуватиме ваш ідеальний look. Так щоденний стиль буде класичним та актуальним незалежно від трендів. Одяг приглушеного кольору (пудра, м'ятний, беж, шоколад, хакі) ви знайдете в каталозі Solmar. З нашого асортименту можна зібрати кілька готових аутфітів.